24 hetes Kismamik! Kitaláltátok már, hogy fogják hívni a júniusban születendő babátokat? Nehéz volt a döntés?
Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 20:38
1/17 anonim válasza:
Kolléganőm kismama és a Viola nevet kapja a kislány. Egyedül a tesónak nem nagyon tetszik de majd megbékül vele:) Szerintem is szép név!!
2/17 anonim válasza:
Szia! Kisfiúnk lesz, Márton lesz a neve. Nem volt nehéz a döntés, még meg sem fogant, amikor tudtuk, hogy így fogjuk hívni. :)
3/17 A kérdező kommentje:
Nekünk is kisfiunk lesz:)))
A Botond és a Soma közül fogunk választani:))
2011. febr. 17. 22:13
4/17 A kérdező kommentje:
Nálunk nagyon nehéz volt leszűkíteni a kört erre a két névre, most meg nem tudunk dönteni...
Az tök jó, hogy nálatok ilyen könnyen ment.
2011. febr. 17. 22:17
5/17 anonim válasza:
Szia!
Bocs az offért, de mikorra vagy kiírva?
Mert én 21 hetes vagyok, de júliusra írtak ki:)
Nálunk még igazán fel sem vetődött a névválasztás, csak hébe-hóba. Jövő héten -remélhetőleg- megtudjuk a nemét, és akkor kezdünk el agyalni, megkímélve magunkat attól, hogy dupla munkát végzünk:)
6/17 A kérdező kommentje:
Június 6-ra vagyok kiírva:)).
2011. febr. 17. 22:52
8/17 anonim válasza:
szia
ha lány lenne ismét könnyű lenne mert régóta megvan a név...második fiúnk lesz most szal nehéz:)nekem tettszik a kristóf,dávid,dani....még nem sikerült dönteni.ma vagyok 21hetes és juli egyre vagyok kiirva
9/17 anonim válasza:
Sziasztok!Én most a 23 hétben vagyok!Hétfőn remélhetőleg kiderül a neme!:) A nevét még nem tudjuk!Ha fiú akkor talán Dávid, ha lány akkor talán Vanessza, vagy Linda!De még semmi sem biztos! :)
10/17 anonim válasza:
A párom Zénót szeretne,a gyerekeknek nem győzte, meg ők Olivért,Somát,Mátét szeretnének szóval ebből a háromból fogunk válogatni.Nehéz dönteni mert annyi sok szép név van,de amikor a saját gyerekednek kell nevet adni,nem is olyan könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!