Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok, mi a jó döntés?

Lányok, mi a jó döntés?

Figyelt kérdés
15 hetes terhes vagyok. Barátnőm eladja a nagyon szuper, jó állapotban lévő babakocsijukat és autós babaülésüket. Ráadásul nagyon jó áron. Megvenném, de van ez a babona, hogy korán nem érdemes semmit venni a gyereknek. Viszont, ha most nem veszem meg, eladja másnak. Mit csináljak?
2010. nov. 22. 08:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan vedd meg!!

A 12. héten már túl vagy, úgyhogy most már megveheted szerintem.

2010. nov. 22. 08:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem se hagyd ki.
2010. nov. 22. 08:36
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem könnyű... De ha eddig sem volt semmi probléma, vedd csak meg. Gondolj rá úgy, mint valami befektetésre. :)

(ha netán nem kell, eladom jobb áron...). Vagy arra is gondolhatsz, ha netán történik valami, akkor később lesz, de lesz aki használja. :)

Vagy egyszerűen gondolj arra, hogy miért lenne baj? Minden szuper lesz! :)

Ne legyél olyan parás, mint én :)

2010. nov. 22. 08:37
 4/12 anonim ***** válasza:

A babona az babona. :)

Te is tudod, hogy ezt a lehetőséget nem szabad elhalasztani, ha félsz tőle a babona miatt, akkor fizesd ki a barátnődnek, és kérd meg, hogy tárolja még egy kicsit.

2010. nov. 22. 08:38
 5/12 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg megveszem, és addig megkérem anyumékat, hogy tárolhassuk náluk... Így kijátszható talán a babona. :)
2010. nov. 22. 08:42
 6/12 anonim ***** válasza:

Ne legyél babonás.

Vedd meg nyugodtan.........ne félj, nem lesz semmi baj.

2010. nov. 22. 08:44
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is butaság ez a babonásdi. Hnap elvileg megtudjuk,h fiú vagy lány lesz a kicsike,ehhez mérten vásárolunk majd(lányos cuccból nagyon sokat kapnánk,így nem kellene szinte vásárolni)

Amúgy én úgy vagyok vele,hogy nem ezen fog múlni,ha pedig mégis lenne valamilyen gáz,fiatal vagyok és szeretnék még gyereket,szóval ahogy vki írta befektetés..Vedd meg:)

18hetes kismama

2010. nov. 22. 09:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem simán megveheted. Nem ettől fog múlni, hogy baj lesz -e vagy nem. Én 5-6 hetes vagyok második babát várom, de már elkezdtem venni dolgokat, mert mindent eladtam szinte az első gyerkőc után.
2010. nov. 22. 10:07
 9/12 anonim ***** válasza:

2-3 hónap múlva nagyon fogod bánni, ha nem veszed meg!!

Ha félsz, akkor szólj a barátnődnek, hogy megvennéd, de kicsit később - addig ne adja el senkinek!

2010. nov. 22. 12:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Halvány pozitív teszt után rohantam ezt-azt vásárolni. Milyen jól tettem! :)
2010. nov. 22. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!