Lányok, mi a jó döntés?
Nyugodtan vedd meg!!
A 12. héten már túl vagy, úgyhogy most már megveheted szerintem.
Nem könnyű... De ha eddig sem volt semmi probléma, vedd csak meg. Gondolj rá úgy, mint valami befektetésre. :)
(ha netán nem kell, eladom jobb áron...). Vagy arra is gondolhatsz, ha netán történik valami, akkor később lesz, de lesz aki használja. :)
Vagy egyszerűen gondolj arra, hogy miért lenne baj? Minden szuper lesz! :)
Ne legyél olyan parás, mint én :)
A babona az babona. :)
Te is tudod, hogy ezt a lehetőséget nem szabad elhalasztani, ha félsz tőle a babona miatt, akkor fizesd ki a barátnődnek, és kérd meg, hogy tárolja még egy kicsit.
Ne legyél babonás.
Vedd meg nyugodtan.........ne félj, nem lesz semmi baj.
Szerintem is butaság ez a babonásdi. Hnap elvileg megtudjuk,h fiú vagy lány lesz a kicsike,ehhez mérten vásárolunk majd(lányos cuccból nagyon sokat kapnánk,így nem kellene szinte vásárolni)
Amúgy én úgy vagyok vele,hogy nem ezen fog múlni,ha pedig mégis lenne valamilyen gáz,fiatal vagyok és szeretnék még gyereket,szóval ahogy vki írta befektetés..Vedd meg:)
18hetes kismama
2-3 hónap múlva nagyon fogod bánni, ha nem veszed meg!!
Ha félsz, akkor szólj a barátnődnek, hogy megvennéd, de kicsit később - addig ne adja el senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!