Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyen virágot választanátok, ha tiétek lenne a döntés joga?
Sok valóságalapja nincs a kérdésemnek, tőlem ilyet még senki nem kérdezett, szóval nem ezért kérdezem :)
Egyszerűen csak az érdekelne, h ahány lány, annyiféle kedvenc virág? Melyik a legközkedveltebb, melyiknek örülnétek leginkább Valentin-napra, vagy Nőnapra, vagy csak spontán meglepiként. Lehet hogy a válaszokkal segítséget tudunk nyújtani a fiúknak (akik elolvassák ezt).
Szerintem a rózsa jön be a legjobban ... de nekem mind1 mert a szándék számit :)
16/L
persze, tudom, h a szándék :) csak az igényekre vagyok kíváncsi.
1. válaszoló! nekem van egy közeli ismerősöm, akinek a napraforgók a kedvencei, még a börgéje is napraforgós, meg a többi dekoráció is :)
Én a vörös rózsáért vagyok oda!
Azzal bárki bármikor levesz a lábamról! :P
A barátomtól természetesen örülnék egy vörös rózsának :)
De a kaktuszok a kedvenc növényeim
szerintem a legszebb amit egy fiútól kaphatunk az egy szép szál vörösrózsa:)annyira szép...
de egyébként szeretem az orchideát,liliomot,tulipántot is...de a legfontosabb,hogy mit szeretne kifejezni vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!