Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti milyen virágot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti milyen virágot választanátok, ha tiétek lenne a döntés joga?

Figyelt kérdés

Sok valóságalapja nincs a kérdésemnek, tőlem ilyet még senki nem kérdezett, szóval nem ezért kérdezem :)

Egyszerűen csak az érdekelne, h ahány lány, annyiféle kedvenc virág? Melyik a legközkedveltebb, melyiknek örülnétek leginkább Valentin-napra, vagy Nőnapra, vagy csak spontán meglepiként. Lehet hogy a válaszokkal segítséget tudunk nyújtani a fiúknak (akik elolvassák ezt).

2009. febr. 5. 15:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én napraforgónak! Ez a kedvenc virágom. De ne vegyél rólam példát, mert szerintem ritka az ilyen "bolond", mint én. 19/L
2009. febr. 5. 15:51
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a rózsa jön be a legjobban ... de nekem mind1 mert a szándék számit :)

16/L

2009. febr. 5. 15:51
 3/17 A kérdező kommentje:

persze, tudom, h a szándék :) csak az igényekre vagyok kíváncsi.

1. válaszoló! nekem van egy közeli ismerősöm, akinek a napraforgók a kedvencei, még a börgéje is napraforgós, meg a többi dekoráció is :)

2009. febr. 5. 15:53
 4/17 anonim válasza:
65%
Szerintem minden lány más virágot szeret. Nekem egyszer volt egy jó ötletem. A barátomnak akartam venni szülinapi ajándékot. Azt mondtam neki, hogy már kitaláltam mit fogok venni. Egy db-ig találgatott, aztán elmondta hogy mit szeretne, és persze végül azt kapta, amire vágyott. ;)
2009. febr. 5. 15:55
 5/17 anonim válasza:
100%

Én a vörös rózsáért vagyok oda!

Azzal bárki bármikor levesz a lábamról! :P

2009. febr. 5. 15:57
 6/17 anonim ***** válasza:

A barátomtól természetesen örülnék egy vörös rózsának :)

De a kaktuszok a kedvenc növényeim

2009. febr. 5. 16:08
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, csak ne vörös rózsa legyen. Tövig lerágott csont, meg nyálas is. Napraforgó, frézia, ilyesmi.
2009. febr. 5. 16:09
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Rózsa, orchidea, szegfű. Papírból, fémből, műanyagból, viaszból, drótból, gyöngyből, tűzzománcból, textilből :) Igazi virágból a törökszegfű és rózsa (nem vörös, inkább sárga-narancs-rózsaszín vagy fehér-kék cirmosak).
2009. febr. 5. 16:27
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ééén nagyon szeretem a liliomoot:) de úgylátom valahogy másnak a rózsa meg ilyesmik tetszenek:D
2009. febr. 5. 17:03
 10/17 anonim ***** válasza:
50%

szerintem a legszebb amit egy fiútól kaphatunk az egy szép szál vörösrózsa:)annyira szép...

de egyébként szeretem az orchideát,liliomot,tulipántot is...de a legfontosabb,hogy mit szeretne kifejezni vele:)

2009. febr. 5. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!