Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti milyen virágot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti milyen virágot választanátok, ha tiétek lenne a döntés joga?

Figyelt kérdés

Sok valóságalapja nincs a kérdésemnek, tőlem ilyet még senki nem kérdezett, szóval nem ezért kérdezem :)

Egyszerűen csak az érdekelne, h ahány lány, annyiféle kedvenc virág? Melyik a legközkedveltebb, melyiknek örülnétek leginkább Valentin-napra, vagy Nőnapra, vagy csak spontán meglepiként. Lehet hogy a válaszokkal segítséget tudunk nyújtani a fiúknak (akik elolvassák ezt).

2009. febr. 5. 15:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
én az olyan virágokat szeretem aminek jo nagy a feje és szép élénk szinü :)
2009. febr. 5. 18:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
ibolya, hóvirág, orgona-kedvenceim. szeretem még a gerberát, tulipánt, rózsát..... minden virágot:)
2009. febr. 5. 18:24
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Hosszú szárú vörös rózsa.
2009. febr. 5. 18:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
én a rózsákat szeretem, abból is a rózsaszínt, de egyszer kaptam lilát is (ez a kedvenc színem) ami nem festett volt, hanem eredeti lila, és nagyon örültem neki :)
2009. febr. 5. 18:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Virágcsalán.
2009. febr. 5. 19:13
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

sárga nárcisz.

ha valaki nagyon rózsát akar adni, akkor mindegy, csak ne vörös legyen.

2009. febr. 5. 23:11
 17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, tényleg nagyon sokféle színes ízléses a repertoár. A lila rózsáról még nem is hallottam eddig, illetve nem is láttam. Nekem is a lila a kedvenc színem :) Na egy olyannak nagyon örülnék. Egyébként lila orchidea ami még a liebling:)
2009. febr. 5. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!