24 hetes Kismamik! Kitaláltátok már, hogy fogják hívni a júniusban születendő babátokat? Nehéz volt a döntés?
Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 20:38
11/17 anonim válasza:
2.baba ha fiú lessz akkor Teo Benett ha lány:Hanna,Amina
12/17 anonim válasza:
kislány lesz és Sára
06.02-re vagyok kiírva
13/17 anonim válasza:
Nálunk ugy nézz ki, hogy Viktória a nyertes...
14/17 anonim válasza:
Mi is mikor megtudtuk hogy varandos vagyok akkor mar gondolkodtunk a neven es el is dontottuk.Ha lany let volna Leila-nak hivtuk volna,de mivel fiut varok Davidka lesz a neve!Meg gondolkoztunk a Zalanon,Markon,Hunoron de vegul csak David maradt,legalabbis idaig:D!31hetes kismami:)
15/17 anonim válasza:
Én mindig tudtam ha lányom lesz Vivien lesz.Páromnak nem volt kifogása ellene.Aztán kiderült hogy kisfiú.Rá 1-2 hétre már tudtuk hogy Dominik lesz.
25 hetes km
június 8
16/17 anonim válasza:
Szia.Június 23-ra vagyok kiírva,22hetes vagyok és a második babát várom,az első kisfiú, Armand.A pocaklakó is fiú lesz,őt Arnoldnak hívják majd:-)
Üdv
17/17 anonim válasza:
Szia! Én Június 25-re vagyok kiírva, de pontosan nem tudták megmondani. A nemét még nem tudjuk majd 21.-én megyek a 4D-re ott remélem megtudják mondani. A nevek között sokat keresgéltem de ha ha fiú lesz akkor Dominik ha lány akkor Alexa :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!