A férjem határozott ember kivéve a gyerekvállalás terén ott mindent rám hárít ha te szeretnéd akkor legyen szerintem ez elég nagy döntés ahhoz, hogy közösen hozzuk meg mit tudok csinálni? Vagy lehet ő nem is szeretné még?
mindig azt mondja, hogy a a férfiaknak nincs biológiai órájuk, ő nála sosem lesz olyan, hogy szeretne gyereket, ha lesz lesz ha nem nem...
5 éve vagyunk együtt 1 éve házasok 27 éves vagyok és én már szeretnék lassan babát.
A férjemnek előző házasságából van gyermeke, nekem is.
Tehát neki már meg kellett élnie azt, amire most nem kellett volna felhívnom a figyelmét akár gyerektervezésről volt is szó.
Más volt az a kapcsolata (házassága)..., de most enyhén szólva "észhez térítettem". Hiába akarta ő is a babát, valahol egyszerűen rá kellett hangolódnia. Sokszor magamra maradtam már tervezésnél is. Ezt elméleti síkon gondolom leginkább. Azóta már magától utánanéz, hogy mi várható a köv. terhességi héten. Néha ötletei vannak a babavárással kapcsolatban. Nem is tudom. Lényeg az, hogy így a terhesség vége felé már látom, hogy mennyire tud változni, ehhez én is kellettem, hogy időnként felnyitogassam a szemét. Beszerezni a babaholmikat is az én dolgom, én agyaltam rajta, de a babakocsi után úgy keresgél, mintha autót akarna vásárolni. Márpedig, ha férfi autót vásárol... hááát.
De benne van mindenben és már ő kérdezi, mikor kell újra menni a terhesgondozóba.
Igyekeztem mindenbe belevonni és ez sokat számít.
Remélem nálunk is így lesz, "megbeszéltük" ha nekimindegy mikor akkor nekiállhatnánk. Erre se igent se nemet nem mondott úgyhogy ezzel valahogy jóváhagyta legalábbis remélem.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!