A sürgősségin voltam, szerintem félrebeszélt a doki. Ilyenkor mit lehet tenni? Bíráljam felül a szakértelmét?
31hetes kismama vagyok. Egyik pillanatról a másikra elviselhetetlen fájdalmat éreztem kb. a szegycsont végénél, gyomortájékon. Azt hittem elmúlik, ehelyett nőtt a fájdalmam, és terjedt mindkét irányba, ekkor már a mellkasomon is erős szúró fájdalom volt. Ömlött rólam a víz, és minden mozdulat kín volt. Azt hittem itt a vég. Ekkor hívta a férjem a mentőket. Balatonon nyaralunk, hamar kiért a mentő, csináltak ekg-t, véroxigént, ezek viszonylag rendben voltak, de a fájdalom még mindig ugyanolyan kínzó volt. Bevittek a Veszprémi kórházba, vettek vért, vizelet, újabb ekg, vérnyomás. A vérvételből kimutatható volt, hogy gyulladás van a szervezetemben, de semmit nem csináltak. A sürgősségis dokinő még azt se tudta, hogy milyen szert adjon, könyveket lapozgatott. Nem kaptam semmit, csak 1 liter infúziót. Nőgyógyászatra át se küldtek, a babát meg se nézték. Mindezt 6 óra várakozás keretében. Elküldtek haza, mondván gyomorégés és szedjek rá savlekötőt. Az előző terhességemnél savas voltam, tudom milyen az, mondtam is a nőnek, hogy ez nem az, de ő erősködött. Kértem, hogy vizsgálják meg valahogy a gyomrom és tájékát, de nem tették. Most is eléggé fáj, de nem tudom, mitévő legyek?!
Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikerült
Én elmennék egy másik dokihoz, kórházba, ha nincs lehetőség rá akkor pedig hazautaznék a saját orvosomhoz.
Elég lerázósnak tűnik az orvos hozzáállása.
Jó egészséget kívánok nektek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!