Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A sürgősségin voltam, szerinte...

A sürgősségin voltam, szerintem félrebeszélt a doki. Ilyenkor mit lehet tenni? Bíráljam felül a szakértelmét?

Figyelt kérdés

31hetes kismama vagyok. Egyik pillanatról a másikra elviselhetetlen fájdalmat éreztem kb. a szegycsont végénél, gyomortájékon. Azt hittem elmúlik, ehelyett nőtt a fájdalmam, és terjedt mindkét irányba, ekkor már a mellkasomon is erős szúró fájdalom volt. Ömlött rólam a víz, és minden mozdulat kín volt. Azt hittem itt a vég. Ekkor hívta a férjem a mentőket. Balatonon nyaralunk, hamar kiért a mentő, csináltak ekg-t, véroxigént, ezek viszonylag rendben voltak, de a fájdalom még mindig ugyanolyan kínzó volt. Bevittek a Veszprémi kórházba, vettek vért, vizelet, újabb ekg, vérnyomás. A vérvételből kimutatható volt, hogy gyulladás van a szervezetemben, de semmit nem csináltak. A sürgősségis dokinő még azt se tudta, hogy milyen szert adjon, könyveket lapozgatott. Nem kaptam semmit, csak 1 liter infúziót. Nőgyógyászatra át se küldtek, a babát meg se nézték. Mindezt 6 óra várakozás keretében. Elküldtek haza, mondván gyomorégés és szedjek rá savlekötőt. Az előző terhességemnél savas voltam, tudom milyen az, mondtam is a nőnek, hogy ez nem az, de ő erősködött. Kértem, hogy vizsgálják meg valahogy a gyomrom és tájékát, de nem tették. Most is eléggé fáj, de nem tudom, mitévő legyek?!

Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikerült

2011. aug. 20. 23:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Minél előbb menjetek haza és abban a kórházban jelentkezz, ahova jársz vizsgálatokra, nőgyógyászatra.
2011. aug. 20. 23:06
 2/14 anonim ***** válasza:
Ne hagyd ennyiben, menj a saját dokidhoz. Felhívni nem tudod?
2011. aug. 20. 23:08
 3/14 anonim ***** válasza:

Én elmennék egy másik dokihoz, kórházba, ha nincs lehetőség rá akkor pedig hazautaznék a saját orvosomhoz.

Elég lerázósnak tűnik az orvos hozzáállása.

Jó egészséget kívánok nektek!

2011. aug. 20. 23:10
 4/14 A kérdező kommentje:
Hívtam a dokim telefonon, ő is nyaral, hozzá nem tudok menni.
2011. aug. 20. 23:10
 5/14 A kérdező kommentje:
Ja, és még valami, az infúzió több órán át folyott kinnt a folyóson, egy műanyag széken ülve. Nagyon durva.
2011. aug. 20. 23:13
 6/14 anonim ***** válasza:
Én biztos most elindulnék a kórházba, inkább a tortúra, mint egy vetélés.
2011. aug. 20. 23:13
 7/14 anonim ***** válasza:
ez epe lesz! ugyan ezek a tunetei !
2011. aug. 20. 23:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Mi a monogrammja a doktornőnek? Nekünk is volt hasonló színvonalú sürgősségi ellátásunk Veszprémben. Remélem a doktornő visszakapja majd azt sok "jót", amiben részesített egy hónappal ezelőtt.
2011. aug. 20. 23:47
 9/14 anonim ***** válasza:
23.47-es vagyok: azt elfelejtettem az előbb, hogy igen, bíráld felül a doktornő véleményét. Feltétlen keress másik orvost.
2011. aug. 20. 23:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha a saját doki nem is stimmel, de legalább egy MÁSIK orvoshoz menj el!
2011. aug. 21. 00:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!