Csak 16. hétig lehet abortuszt csinálni? Utána már sehogy sem?
19 éves vagy és azt mondod hogy elakarod vettetni 16 hetesen..
Én 18 éves vagyok és nekem is volt már egy abortuszom , be vallom sajnos felelötlen volt.. szerelmes lettem és semmit nem tudtam ... és akkor is tudod miért volt abortuszom ? mert semmit nem tudtam róla nem tudtam hogy az gyilkoság fogalmam se volt.. én akkor se akartam el vetteni csak a szüleim mondták, mert 16-éves voltam...
azota 2 év utan esten teherbe gyogyszert is szdtem de nem birtam alergias vagyok a gyogyszere. rosszul vagyok töle.. aztan mar nem vedekeztunk ugy voltam vele hogy már soha nem lehet gyerekem mivel 2 év alatt nem estem teherbe... de most meg történt a csoda..azotta 16 hetes terhes vagyok.. és nagyon boldog vagyok... mellete suliba jarok meg van az éretségim, párom is dolgozik ... 18 éves vagyok.. de semmiért nem ölném meg !! semmiért.. mindent meg adok neki amit tudok... hisz milyen any az olyan aki el dobja a gyerekét? az nem anya-.- hisz egy kutya maga alá szedi a kölykeit.. nagyobb anyai ösztön van benne mit némelyik emberbe... 16 hetesen nem veszik el töled.. én majdnem 12 hetes voltam 2 nap mulva lettem volna 12 hetes... De most hogy tudom hogy ez gyikoság soha nem ölném meg a gyerekem... de sok mindenkit azert nem értem aki nem akar gyereket az védekezen és ne ölje meg a gyereket mert az semmiröl nem tehet... föleg nem arol hogy felelötlenek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!