Miért csak a 36 hétig ajánlják a magne b6 szedését?
Nem tudom, hogy nálam a magnézium miatt történt-e a dolog vagy sem, de nekem a 38. hétig kellett szednem, mert nagyon sok jóslóm volt a 36. héttől és nagyon erősek is voltak, és a doki mikor megvizsgált, mondta, hogy ajaj, nem lenne jó, ha előbb érkezne a babám. Így a 36. hét után is ajánlotta a magnézium szedését.
Nekem jóformán leállította a jóslófájásokat, de olyannyira, hogy utána mikor abbahagytam a szedését, sem tértek vissza. Végül a 41. héten indítani kellett a szülésemet.
Szóval azért nem érdemes már ilyenkor szedni, mert meggátolja a méhösszehúzódásokat.
A 36. hét után elvileg már bármikor megérkezhet a babád, már elég érett lesz az életre, így felesleges meggátolni az érkezését.
Előtte naponta 2x1-et szedtem kb. a 28. héttől.
A 36. héttől 3x1-et kellett szednem.
Persze nem mindenkire hat egyformán, viszont sokaknál "jól" hat a magnézium és "visszafogja" a szülés beindulását.
S persze van akire meg nem hat sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!