Ha 36. héten 3050g-ra saccolták a kisfiam akkor ha 40. hétig bent marad mennyi lesz körülbelül?
Persze, simán hízhat még 1 kilót az 1 hónap alatt. De ez csak becslés, soha nem tudják pontosan mekkora lehet a baba. Én már ezzel nem is foglalkozom. Második babámat várom, 37+3 hetes vagyok, a 36 hetes UH-on nekem is 3000 gr-ra becsülték a súlyát. Aztán majd meglátjuk mekkorával fog születni.
Az a lényeg, hogy egészséges legyen!!!
Igen,simán lehet 4 kg.
Az utolsó hetekben heti 25 dkg az átlaghizás.
Kisfiam 36 hetesen 2733 gramm volt.
40 hét+2 napra született 58 cm-rel és 4100 grammal.
Első vagyok
Akkor az én méreteimhez a 4 kiló szerinted? :-D
162 cm és 52 kiló vagyok alap esetben:-)
Sőt a nővérem tőlem is alacsonyabb úgy 3-4 cm-el és soványabb úgy 5 kilóval és mindkét gyermeke 4 kiló felett született!!!
Engem is mindig megmosolyognak, hogy már csak tolom magam előtt a hatalmas pocakomat:-) Máshol nem is látszik a terhesség rajtam, nem szélesedtem stb.
Szóval igen, lehet kis testalkattal nagy babát szülni.
Szia!
Az első babámat 3420-al szültem, de így is nehéz volt. 8 óra vajúdás, bár azt mondta a szülésznő, hogy azért tartott hosszabban, mert elfolyt a magzatvíz és utána nem jött azonnal a tágulás, órákat feküdtünk a szülőszobán fájások nélkül. Igazi erős fájásoktól számítva 2 órára szültem meg.
Úgyhogy most a másodiknál remélem nem magzatvíz elfolyással fog kezdődni a szülés, hanem fájásokkal és akkor hamar túl leszünk rajta.
Viszont most nagyobb lesz a baba, az biztos.
Tesóm mindkét gyermekét könnyen szülte, akikről írtam, hogy nagy súllyal születtek.
anyum mondogatta, és engem megnyugtatott, hogy a fejnek kell kiférnie, ha az megvan, a többi már könnyű, tehát szinte mindegy, mekkora súlyú. a fej méretek meg naygjából hasonlók.
sokkal több múlik azon, hogy van a keze születés közben, mint súlyán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!