Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szabad körülbelül két hétig...

Szabad körülbelül két hétig késleltetni a menstruációt?

Figyelt kérdés

A bennem lévő realitás azt mondja, káros, de azért megkérdezem itt is.

A citromleves módszerről hallottam. Ott úgy kell, hogy napokig csak citromos vizet iszom? Körülbelül mennyi ideig késleltethető úgy?

Jah, mielőtt valaki beszól: használtam a keresőt, de ilyen hosszú időre még senki nem akarta eltolni.

Előre is köszönöm a válaszokat! Valami tea is jöhet, ha van rá, csak gyógyszert ne...

2009. júl. 9. 06:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Két hétig nem lehet késleltetni a vérzést, csak gyógyszerrel. A citromos marhaságtól van, akinek előbb jön meg, van, akinek később egy-két nappal, de szerintem az is tök véletlen és semmi köze a citromhoz. A vérzést HORMONOK irányítják, a citromnak ehhez semmi köze. Kizárt, hogy gyógyszer nélkül két héttel el lehessen tolni, ez tuti.
2009. júl. 9. 07:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Megkérdezhetem, milyen gyógyszer? Gondolom, vényköteles...
2009. júl. 9. 07:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad !!!!!!!!!!!!!!
2009. júl. 9. 07:15
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Fogamzásgátlóval és doki által adott injekcióval el lehet tolni, de fél-egy évre is bezavarhatja a ciklust pár napos eltolás is. A két hetest nagyon veszélyesnek tartom.
2009. júl. 9. 07:15
 5/8 A kérdező kommentje:
A helyzetem elég összetett. Pont a fogamzásgátló szedés kezdése miatt akarom késleltetni. Ma voltam vérvételen, mert most először jártam nőgyógyásznál és ilyenkor kell vér-vizelet vizsgálat. Na már most nekem magas vérnyomásom is van, ami miatt ki kell vizsgálniuk egy olyat, ami 1 hónapba kerül (APC resistentia) addig meg megjön és nem tudom első nap bevenni a tablettát... de akkor úgy tűnik, marad a várakozás...
2009. júl. 9. 07:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
én osztálykirándulás miatt próbáltam ki a citromlét, mert azt akartam hogy késsöbb jöjjön meg, de meg jött osztálykirándulás közepén...Nekem épp hogy hamarabb jött meg töle.
2009. júl. 9. 15:46
 7/8 anonim válasza:
Ha aggódsz,. kérdzed meg az orvost, bár lehet hogy hülyének fog nézni..(Bár jobban jársz!) Amúgy a fogamzásgátló, önmagában is feldobja a rendszert!
2009. júl. 10. 08:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Még hogy feldobja... Marhaság. Teljesn leállítja a rendszert, kikapcsolja a petefészked működését, és átveszi az írányítást. Nem lesz ciklusod: nem érik petesejted, nem szabadul ki, nem vastagodik meg a méhnyálkahártya, és nem válik lle menstruáció keretében. Vérzésed is csak azért lesz, mert 7 napig nem szedsz hormonokat.

Bármilyen problémád van MOST, a tabletta nem oldja meg, csak elfedi. Méghogy feldobja a rendszert... :-(((

2009. júl. 13. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!