Csak 16. hétig lehet abortuszt csinálni? Utána már sehogy sem?
Nem 16 hét, hanem csak 12hét!!! Utána meg nem csinálják meg boldog-boldogtalannak, hanem csak annak, akinél a babának élettel összeegyeztethetetlen súlyos fogyatékossága van, genetikai rendellenesség, ill. ha az anya életét veszélyeztetné a terhesség megtartása.
Mi az, hogy csak 16.hétig??? Ha megnéznéd a 12hetesen 4D-s felvételemet, látnád, hogy egy kész kis kifejlett emberke van jelen már ilyen korán is. Személy szerint minimum 10. hétre lecsökkenteném a határt.
Igen, én is ettől a "csak" szócskától dobtam egy hátast. Nekem volt egyszer abortuszom, de soha többet. Akkor is 9 hetes volt, ez 3éve volt, de mai napig nem szívesen gondolok vissza rá. Nem hogy még 16hetesen abortusz? Jó hogy nem már 20hetesen....
Ismerek valakit, akinek Angliában volt abortusza 16hetesen, de az már olyan durva volt, hogy nem műtötték, hanem szó szerint megszülesztették és mondta, hogy látta a babát mozogni picit. Nagyon durva!!! Elnézést, tudom nem erről szólt a kérdés.
Szia! nem te lennel az elso 19 eves anyuka, nincs is ebben semmi elitelendo, foleg, h vedekeztetek.
En 28 evesen szultem, de kicsit en is "megriadtam" az anyasag gondolatatol, a felelossegtol, annak ellenere, h tervezett baba volt. Ez termeszetes. Csinald meg holnap a tesztet ujra, es ha pozitiv, keress fel egy nogyogyaszt. Ne feledd, h onnantol kezdve hogy megfogant, te azert a paranyi eletert felelos vagy! Ha megtartod, en biztos vagyok benne, h nem fogod megbanni, annyi oromot tud nyujtani egy gyerek. Ellenben a nok nagy resze megbanja az abortuszt, vagyis jobb szo, h mely nyomot hagy benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!