Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak 16. hétig lehet abortuszt...

Csak 16. hétig lehet abortuszt csinálni? Utána már sehogy sem?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 22:42
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
83%

Nem 16 hét, hanem csak 12hét!!! Utána meg nem csinálják meg boldog-boldogtalannak, hanem csak annak, akinél a babának élettel összeegyeztethetetlen súlyos fogyatékossága van, genetikai rendellenesség, ill. ha az anya életét veszélyeztetné a terhesség megtartása.

Mi az, hogy csak 16.hétig??? Ha megnéznéd a 12hetesen 4D-s felvételemet, látnád, hogy egy kész kis kifejlett emberke van jelen már ilyen korán is. Személy szerint minimum 10. hétre lecsökkenteném a határt.

2009. márc. 31. 22:47
 2/42 anonim ***** válasza:
73%
Milyen kérdés ez hogy csak a 16 hétig?Jóhogy nem már akkor akar menni az illető mikor mozog a pici.Ne haragudj nem tudom miért kérdezted,de kissé felháborodtam a kérdésen.
2009. márc. 31. 22:52
 3/42 anonim ***** válasza:
69%

Igen, én is ettől a "csak" szócskától dobtam egy hátast. Nekem volt egyszer abortuszom, de soha többet. Akkor is 9 hetes volt, ez 3éve volt, de mai napig nem szívesen gondolok vissza rá. Nem hogy még 16hetesen abortusz? Jó hogy nem már 20hetesen....

Ismerek valakit, akinek Angliában volt abortusza 16hetesen, de az már olyan durva volt, hogy nem műtötték, hanem szó szerint megszülesztették és mondta, hogy látta a babát mozogni picit. Nagyon durva!!! Elnézést, tudom nem erről szólt a kérdés.

2009. márc. 31. 23:06
 4/42 Nikcsi ***** válasza:
91%
Nem, a 12. hetig lehet elvetetni. Mennyi idos terhes vagy?
2009. márc. 31. 23:09
 5/42 A kérdező kommentje:
nemtudom..az a baj hogy eddig mindig volt vérzésem és pár hata kezdett el lenni hasam és nagyon félek mert 19évesen nem szeretnék babát..védekeztünk barátommal de én nem vettem észre hogy kiszakadt volna az óvszer vagy hasonló..ő meg nem szolt..nagyon félek
2009. márc. 31. 23:27
 6/42 Nikcsi ***** válasza:
100%
Miert nem tesztelsz? Lehet hogy csak feleslegesen stresszelsz. Holnap elso dolgod az legyen hogy veszel egy tesztet a patikaban, vagy drogeriaban es megcsinalod!
2009. márc. 31. 23:38
 7/42 A kérdező kommentje:
teszteltem és 2csík van rajta..ma néztem..de holnap reggel ahogy fel kelek újból megnézem..de nagyon félek és mikor pisilek hasam is kemény
2009. ápr. 1. 00:18
 8/42 anonim ***** válasza:
70%

Szia! nem te lennel az elso 19 eves anyuka, nincs is ebben semmi elitelendo, foleg, h vedekeztetek.

En 28 evesen szultem, de kicsit en is "megriadtam" az anyasag gondolatatol, a felelossegtol, annak ellenere, h tervezett baba volt. Ez termeszetes. Csinald meg holnap a tesztet ujra, es ha pozitiv, keress fel egy nogyogyaszt. Ne feledd, h onnantol kezdve hogy megfogant, te azert a paranyi eletert felelos vagy! Ha megtartod, en biztos vagyok benne, h nem fogod megbanni, annyi oromot tud nyujtani egy gyerek. Ellenben a nok nagy resze megbanja az abortuszt, vagyis jobb szo, h mely nyomot hagy benne.

2009. ápr. 1. 00:43
 9/42 anonim ***** válasza:
67%
12 hetig lehet,de inkabb örülj,sokakak nem adatik meg ez a lehetöseg az eletben,hidd el csodalatos dolog,en most vegyok 12 hetes,soha ilyen boldog nem voltam,igaz nem vagyok ilyen fiatal,de ma is ugy gondolom nem szamit sem az anyagi helyzet es semmi mas.ez alapjan ne odazd
2009. ápr. 1. 05:55
 10/42 anonim ***** válasza:
38%
És muszáj lenne elvetetni???Itt a nők 70%-a görcsöl mert nem akar jönni a baba te meg igaz hogy védekeztek de abortuszról érdeklődsz ez már egyenesen fáj!!!És komolyan gondolod hogy képes lennél 16 hetesen elvetetni????Úristen!!!Írd be a googleba hogy képek abortusz után sztem elmegy a kedved rögtön!És ott 12 hetesek vannak és már kész emberkék!!!Bocs nem bántani akarlak de ha terhes vagy akkor most menj orvoshoz mert ha kivárod a 12 hetet az neked is fájni fog meg már a babának is :(:(:((:(:(:(:(!!!jA ÚJRA ELOLVASTAM A KÉRDÉSED ÉS AZ UTÁNA LÉVŐ ÍRÁSODAT IS HA 2 CSÍK VAN AKKOR IGEN TERHES VAGY
2009. ápr. 1. 07:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!