Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak 16. hétig lehet abortuszt...

Csak 16. hétig lehet abortuszt csinálni? Utána már sehogy sem?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 22:42
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
50%
párod mit szol hozza?vagy még nem montad el?alapjáratban milyenek a szüleid?megértőek?lehet h most haragszanak,de ha kezükbe fogják unokájukat,hidd el 180 fokos fordulat lesz.nehez nekik is hiszen auz ö szeretet kislányuk egyszer csak terhes,és anya lesz.kérlek ne stresszelj,és írj nyugodtan
2009. ápr. 4. 09:40
 22/42 anonim ***** válasza:
73%
Szia! felelossegteljesen viselkedtel es elmerted mondani, nem titkoltad tovabb. Az en szuleim se orultek eloszor az unokanak, de most mar imadjak, es a kapcsolatunk is rendezodott. Irj, hogy mi tortent a nogyogyasznal, esetleg, ha tanacs, segitseg kell! Irhatsz privit is!
2009. ápr. 4. 10:46
 23/42 A kérdező kommentje:
Elhagyott a párom ahogy kiderült és szüleim is kijelentették hogy költözzek el ha a gyereket nem lehet el vetetni..és már pedig biztos nem lehet mert érzem hogy mozog és ha pár hetes lennék akkor nem lenne még hasam és a köldököm is elég jol látszana...csak rossz mert védekeztünk meg volt a menzim is és most 1hónapja nem jött már meg vagyis lassan 2hónapja és azt hittem hogy a stressz csinálja hogy nem jön meg...és szemmel látható a ruháimon is hogy kinyomja a hasam őket,,,
2009. ápr. 5. 08:44
 24/42 anonim ***** válasza:
67%
Jézusom nagyon sajnállak de nem baj most így hozta az élet örülj a babának minden szenvedésedért kárpótolni fog a párod meg menjen a búsba!!!A szüleid meg ahogy meglátzják és megérintik rögtön más véleményen lesznek !!!Tudom nehéz de ne csüggedj hidd el amint meglesz a kis manó minden megváltozik?:):):)):)kitartás és sok erőt és egészségfet kivánok neked meg a kis drtága pindurkának!!!
2009. ápr. 5. 13:26
 25/42 anonim ***** válasza:
66%

Szia!

Csak most olvasom történeted.

Sok sok erőt és kitartást kivánok neked!Voltál dokinál?

Hogy alakul a helyzet szüleiddel? Nem enyhülnek? Lesz hova mennetek? Ha csak beszélgetni szeretnél vagy vmi kérdésed van irj nyugodtan...akár privit is.

23éves anyuci

2009. ápr. 7. 06:44
 26/42 anonim ***** válasza:
66%
Bocsánat, azért amit írok, de a szüleidről megvan a véleményem, mit nem biztos, hogy a rendszer engedné elküldeni, egyetlen egy szép gondolatom nincs róluk. Hogyan lehetnek, ennyire felelőtlenek a szüleid? Ebben a helyzetben segíteniük kellene, nem ellened fordulni. Nem igazán tudom megérteni őket. Nem a te hibád, ami történt, hiszen védekeztetek. A párod, meg egy szemét alak, ha ezt tette. Írj priváton, ha akarsz beszélgetni. Ui: Ha a szüleid nem enyhülnek meg, akkor néz körül az ismerősök között, vagy egy anya otthonban!
2009. ápr. 7. 10:58
 27/42 anonim ***** válasza:
58%

Szia,

Ha lesz lehetőséged tudasd mi lett veletek. Sajnálom, hogy így élhetsz meg egy csodát, amit egy pici baba adhat.

Engem az anyukám 13hetesen kidobott otthonról, mikor elmondtuk babánk lesz, és azóta nem is tudok róla, 22évesen, apuka mellett vállalom a babám(annyival jobb, hogy mellettem maradt a párom, és az ő szülei ahogy tudnak segítenek, és örülnek a picikémnek)

Próbáld magad tartani, és vigyázz magadra. Gondold át mit szeretnél csinálni, anya lenni, vagy életet adni egy másik családnak, mert ebben is tudnak segíteni, és próbálj beszélni a szüleiddel, ez egy picit sokk lehetett nekik, remélem enyhülni fognak.

És kívánom, hogy legyen erőd végigvinni mindent.

Kitartást neked, és remélem sok boldogság ér majd.

2009. ápr. 7. 11:19
 28/42 anonim ***** válasza:
66%
Szia!! mi történt veled azóta, hogy "beszéltünk"??
2009. ápr. 29. 15:43
 29/42 A kérdező kommentje:
Hát rendeződött minden..mostmár szüleim mellettem állnak:)33+1hétnél tartok:)és tényleg abortuszra került vna sor v lehetett volna csinálni nem mentem volna bele és nem is mennék bele soha..bent volt 3,5hétig kórházba mert veszélyeztetett vagyok lisztérzékeny és cukor beteg is és láttam hogy napi szinten jön a sok fiatal 15 16 éves kis majmok elnézést a kifejezésért és nevetve mondták hogy abortuszra jöttek:Sbiztos rutinosak voltak!De én biztos soha nem mennék abortuszra:S:@már most várom hogy a csüppség meg legyen:)köszönöm a segítségét mindenkinek
2009. máj. 2. 11:17
 30/42 anonim ***** válasza:
48%

már 33 plusz 1 nal tartasz????az szép ez gyorsan halad:D

Gratu h sikerült minden sok sikert a babahoz és a pároddal mizu?

2009. máj. 3. 20:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!