Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak 16. hétig lehet abortuszt...

Csak 16. hétig lehet abortuszt csinálni? Utána már sehogy sem?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 22:42
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
48%
Sok boldogsagot nektek! A picinek meg erot es egeszseget.
2009. máj. 3. 22:30
 32/42 A kérdező kommentje:
A páromat nem érdekli én probáltam le ülni vele és meg beszélni de nem akarja!Nem tudom már mit tegyek nagyon ideges is vagyok miatta tudom kicsinek nem tesz jót de semmi sem veszi el a figyelmemet erről a dologról!Páromnak már van más én nekem pedig el kell viselnem amit ő tett és tesz sjanos!
2009. máj. 4. 13:16
 33/42 anonim ***** válasza:
31%

Szia Örülök, hogy "jól vagy". A pasiddal le foglalkozz, ő lesz az első, aki vissza csúszik mászik majd hozzád, ha egyszer meglátja a picit!!!

Örülök, hogy a szüleid melléd álltak! Hogy sikerült meglágyítani őket???

vigyázz magadra, magatokra

Ui: kislány, vagy kisfiú??

2009. máj. 8. 13:05
 34/42 anonim ***** válasza:
50%

Szia,

Jó, hogy írtál, és jó látni, rendeződtek körülötted a dolgok.

Gratulálok a Picurkához, és ahhoz, hogy normalizálódott a családi helyzeted, az apát meg, nem mondok rá semmit, vigyázz magatokra:) ne hergeld vele magad.

A korod alapján, lassan a szép szülést lehet kívánni:) addig jó Pocakosodást:)

Kitartást

33heteske

2009. máj. 8. 18:30
 35/42 A kérdező kommentje:
Hát nem volt könnyű őket meg lágyítani de látták az uh-s képeket és olyan aranyosak voltak..És segítenek oda figyelnek rám nagyon nem engedik h csináljak valamit is mert h veszélyeztetett vagyok!Egyébként kisfiú a csöppség és 2010gram..az viszont átlagos vagy kicsit nagy?Mondjuk cukorbeteg vagyok és állítolag a cukrosonak nagy babájuk szokott születni...de már nagyon várom..elején meg rettentem tőle és nem akartam de mostmár nagyon is akarom!
2009. máj. 9. 15:58
 36/42 anonim ***** válasza:
31%

Szia

Hogy vagy?? Hogy telnek a napok???

2009. máj. 19. 18:55
 37/42 anonim ***** válasza:
31%
Na mi újság van veled? hogy van a baba?
2009. jún. 11. 20:38
 38/42 anonim ***** válasza:
40%

már bocsánat de ha eddig mindig volt vérzésed és pár hete kezdett el lenni hasad akkor elvileg 8 hetes terhes lehetsz, vagyis egy vérzés maradt ki, nem? De 8 hetesen meg elméletileg még nem nagyon látszik semmi.... ezt most nem értem...

16 hetes az már 4 hónapos terhesség, akkor már igen csak látszik a pocak, és abortuszt sem csinálnak ekkor már, csak a 12 . hétig. De elméletileg akkor már 3 vérzésednek ki kellet volna maradnia...mondjuk vannak kivételes esetek is , mikor pár hónapig valaki menstruál, de már terhes, de ez nagyon ritka...

2009. aug. 15. 09:09
 39/42 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek egyformán nő a hasa. Barátnőmnek 5 hónaposan lett pocija, én meg 12 hetes vagyok és már látszik... Viszont az tényleg durva, h ekkora a baba.. Hány hetesen vetted észre?
2009. nov. 7. 21:33
 40/42 anonim válasza:
16 hétig?????Nem,csak a 12 hétig szakítják meg a terhességet,de ha te ezt az időt már meghaladtad akkor annak már férreérthetetlen tünetei lennének!!16 hétig csak akkor veszik el ha az ultrahang a baba valami féle fejlődési rendellenességét mutatja.Ez 100%
2010. márc. 23. 07:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!