Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Borzasztóan le vagyok törve....

Borzasztóan le vagyok törve. beteg a babám most közölték UH-on. mit tegyek?

Figyelt kérdés

22 hetes kismama vagyok. azt mondták nem biztos hogy megmarad.

ha kihúzná a 24 dik hétig megszülhetném és utána gyógyszeres kezelést adnának neki ha használna egyáltalán..

de az is benne van hogy addig meghal idebent..

nagyon rosszul vagyok

hagyjam meghalni szépen csendben hogy ne szenvedjen

vAGY adjak esélyt neki?

nem akarom hogy betegen éljen...

2011. jún. 20. 14:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
100%

Szívből és őszintén sajnálom és csak elképzelni tudom hogy min mész/mentek keresztül.Nagyon sok erőt és kitartás valamint egy egészséges kisbabát kívánok nektek.

Megkönnyeztem amit írtál mert ahogy olvastam soraid az én kis csillagaim jutottak eszembe hogy mi lett volna ha velem is ez történik amikor a pocakban voltak.

Majd ha tudsz jelentkezz és nagyon vigyázzatok magatokra!!

2011. jún. 22. 23:11
 62/85 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Anna!

Szívből sajnálom, hogy mégsem kaptatok jó híreket!

Véleményem szerint a legjobb döntést hozzátok/hoztátok meg.

Nem voltam még ilyen helyzetben, csak elképzelni tudom,milyen nehéz lehet :(

Kívánok erőt az elkövetkezendő időkhöz és kívánom, hogy amint a tested és a lelked engedi egy egészséges kisbabát hozz a világra!

Itt és most szerintem tudatosul mindenkiben az, hogy tényleg mindegy, hogy az anyuka hasában kisfiú vagy kislány növekszik, az igazán fontos az, hogy egészséges legyen!

Gyerekápolóként több sérült, Down-kóros Babát, gyermeket láttam.

Nagyon, nagyon tisztellek Titeket azért a nehéz döntésért amit hoztatok!

Hidd el, később így lesz a jó.

Légy erős!

Gondolok Rátok!

Egy 2 gyermekes 18 hetes anyuka

2011. jún. 23. 06:40
 63/85 anonim ***** válasza:
hát nagyon sajnálom ami történt, de had írjam le nővérem esetét hátha erőt ad egy kicsit. Neki is 5-6 hónapban vették el babáját (Szimonettát, mert már neve is volt), pontosabban meg kellett szülnie. Sajnos neki sem fejlődött rendesen (nyitott gerinc, vízfejű, plusz még a koponyája sem fejlődött ki teljesen, és a belső szervei is elmaradtak). Mindez 94-95-ben volt, már nem emlékszem pontosan. Hamarosan rá teherbe esett újra (most ballagott) és rá egy évre ismét szült. Tehát azóta 2 egészséges gyermek édesanyja. Azóta sem tudni, hogy nála mi volt a probléma. Annyit tanácsolnék azért, hogy ha lehet kicsit több időt várj majd a második babával, mert nővéremnek nem adtak esélyt sem a természetes szülésre, az első miatt (bár ez rég volt, és lehet, hogy az orvos is maradi volt). És eléggé piszkálták az orvosok, hogy túl hamar esett újra teherbe, miért nem engedte hogy a szervezete jobban megerősödjön. Hozzáteszem, hogy semmi problémája nem volt sem neki, sem a babának. Minden rendben volt, élvezte az állapotosságot. A másodikat viszont természetes úton hozta a világra. 3 gyermekesnek érzi magát (mi is úgy gondolunk rá), de így most örül, hogy volt ez a lehetőség (mondjuk nála nem volt választás). Kitartást és nagyon sok erőt kívánok. Vigyázz magadra a történtek után és próbáld meg elterelni majd a gondolataid.
2011. jún. 23. 08:23
 64/85 anonim ***** válasza:
Kedves Anna! Mélységes szomorúságot érzek, hogy sajnos nem kaptál jó híreket. :( Borzasztó, hogy min múlik egy pici baba élete, itt éppen azon, hogy hol tapadt meg a lepény és emiatt nem kapott elég tápanyagot a szervezete. Hidd el, ez most ugyan nagyon-nagyon nehéz, de a lehető legjobb döntést hoztatok mindhármótok számára, mélységesen tisztelem azokat az embereket, akik ilyen hatalmas, életet felforgató döntést hoznak, bárhogy is döntsenek. A napokban sokat fogok gondolni a kislányotokra és rátok! Remélem a gyászotokat elviselhetővé teszi majd idővel, ha újra babát vártok és bízom abban, hogy egészséges kisbabát fogsz szülni! Minden jót kívánok Nektek, Isten legyen Veletek! 3 éves kislány anyukája.
2011. jún. 23. 09:07
 65/85 A kérdező kommentje:

köszi szépen !

nagyon jól esik.

hétfőn megyek abortuszra...

2011. jún. 23. 21:08
 66/85 anonim ***** válasza:
Most biztos elviselhetetlen fájdalmat érzel, de pár év múlva, egészséges gyermekek mamájaként tudni fogod, hogy jól döntöttél. És addigra talán választ ad az élet, hogy miért kaptad ezt a fájdalmat. Mindennek oka van!
2011. jún. 23. 22:23
 67/85 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
2011. jún. 23. 22:32
 68/85 anonim ***** válasza:

Kedves Anna!

Őszintén sajnálom, hogy beigazolódott, tényleg nagyon beteg a babátok. Az ÉN véleményem az, hogy helyesen döntöttetek, nagyon nehéz élete lett volna a kislányotoknak, és ezzel együtt Nektek is a férjeddel.

Kívánok hétfőre sok-sok erőt!!!! És az utána következő időszakra is ugyanezt. Valamint pár hónap múlva egy egészséges magzatot!!!!

Viki

2011. jún. 24. 14:25
 69/85 A kérdező kommentje:

25 éves vagyok

köszi a bíztató szavakat

már beletörődtünk.

2011. jún. 24. 18:48
 70/85 anonim ***** válasza:
Elveszik,vagy meg kell szülnöd?Remélem nem...
2011. jún. 24. 21:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!