Borzasztóan le vagyok törve. beteg a babám most közölték UH-on. mit tegyek?
22 hetes kismama vagyok. azt mondták nem biztos hogy megmarad.
ha kihúzná a 24 dik hétig megszülhetném és utána gyógyszeres kezelést adnának neki ha használna egyáltalán..
de az is benne van hogy addig meghal idebent..
nagyon rosszul vagyok
hagyjam meghalni szépen csendben hogy ne szenvedjen
vAGY adjak esélyt neki?
nem akarom hogy betegen éljen...
Szívből és őszintén sajnálom és csak elképzelni tudom hogy min mész/mentek keresztül.Nagyon sok erőt és kitartás valamint egy egészséges kisbabát kívánok nektek.
Megkönnyeztem amit írtál mert ahogy olvastam soraid az én kis csillagaim jutottak eszembe hogy mi lett volna ha velem is ez történik amikor a pocakban voltak.
Majd ha tudsz jelentkezz és nagyon vigyázzatok magatokra!!
Kedves Anna!
Szívből sajnálom, hogy mégsem kaptatok jó híreket!
Véleményem szerint a legjobb döntést hozzátok/hoztátok meg.
Nem voltam még ilyen helyzetben, csak elképzelni tudom,milyen nehéz lehet :(
Kívánok erőt az elkövetkezendő időkhöz és kívánom, hogy amint a tested és a lelked engedi egy egészséges kisbabát hozz a világra!
Itt és most szerintem tudatosul mindenkiben az, hogy tényleg mindegy, hogy az anyuka hasában kisfiú vagy kislány növekszik, az igazán fontos az, hogy egészséges legyen!
Gyerekápolóként több sérült, Down-kóros Babát, gyermeket láttam.
Nagyon, nagyon tisztellek Titeket azért a nehéz döntésért amit hoztatok!
Hidd el, később így lesz a jó.
Légy erős!
Gondolok Rátok!
Egy 2 gyermekes 18 hetes anyuka
köszi szépen !
nagyon jól esik.
hétfőn megyek abortuszra...
Kedves Anna!
Őszintén sajnálom, hogy beigazolódott, tényleg nagyon beteg a babátok. Az ÉN véleményem az, hogy helyesen döntöttetek, nagyon nehéz élete lett volna a kislányotoknak, és ezzel együtt Nektek is a férjeddel.
Kívánok hétfőre sok-sok erőt!!!! És az utána következő időszakra is ugyanezt. Valamint pár hónap múlva egy egészséges magzatot!!!!
Viki
25 éves vagyok
köszi a bíztató szavakat
már beletörődtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!