Borzasztóan le vagyok törve. beteg a babám most közölték UH-on. mit tegyek?
22 hetes kismama vagyok. azt mondták nem biztos hogy megmarad.
ha kihúzná a 24 dik hétig megszülhetném és utána gyógyszeres kezelést adnának neki ha használna egyáltalán..
de az is benne van hogy addig meghal idebent..
nagyon rosszul vagyok
hagyjam meghalni szépen csendben hogy ne szenvedjen
vAGY adjak esélyt neki?
nem akarom hogy betegen éljen...
na sziasztok
hát sajnos semmi jót nem tudok írni nektek.
ma voltunk különböző vizsgálatokon és azt állapították meg hogy
lepényelégtelenség okozza a babámnál ezt a retardációt.
és emiatt bármikor megfulladhat..
a downkór pedig 80 % ..
egyenlőre befekszek a kórházba megfigyelés alá
bár a dokik nem bizakodnak sajnos és mi sem
ha tovább csökken az oxigénellátása és kisebb súlyú is jóval na meg a végtagjai is abnormálisan fejlődnek
akkor sajnos nekünk el kell vetetnünk.,
nem vagyunk képesek beteg babát felnevelni és neki sem lenne jó..
mindegy azért nagyon köszönöm hogy mellettem álltatok ebben a nehéz percben
de ha el is veszik a doki azt mondta 3-4 hónap múlva újra próbálkozhatunk immár kistesóval ugyanis ha ő elmegy
attól még nekünk a gyermekünk marad.
pontosabban a lányunk ugyanis kislány ..
köszi mégegyszer..
üdv Anna
Nagyon-nagyon sajnálom :(
Kitartást Nektek.
Ami még eszembe jutott: mindenképpen kérdezz rá, hogy mi okozhatta a lepényelégtelenséget.
Még egyszer: kitartást!
Őszinte részvétem, kedves Anna és teljes mértékben támogatom azt a döntést, amelyet hoztatok, hiszen így lesz a legjobb mindhármótoknak, ebben sose kételkedj!!!
Isten Veletek van, mindig minden pillanatban és túllesztek ezen.
Nekem meghalt 1évesen egy kis unokahúgom, mert lázgörcsöt kapott, pedig egészséges volt. Inkább most veszítsétek el, mint akkor amikor már hozzátok nőtt sokkal jobban. Fogd fel így!
Szeretettel, egy Anyuka
a lepény nem a méh első vagy a hátsó falán tapadt meg, hanem az oldalán, és így nem két, hanem csak egy medencei verőér szolgáltatja számára a vért tápanyagot, oxigént.
ez van írva a papírra..
de nem győzök köszönetet mondani tényleg sokat segít hogy ennyien mellettem állnak és támogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!