Borzasztóan le vagyok törve. beteg a babám most közölték UH-on. mit tegyek?
22 hetes kismama vagyok. azt mondták nem biztos hogy megmarad.
ha kihúzná a 24 dik hétig megszülhetném és utána gyógyszeres kezelést adnának neki ha használna egyáltalán..
de az is benne van hogy addig meghal idebent..
nagyon rosszul vagyok
hagyjam meghalni szépen csendben hogy ne szenvedjen
vAGY adjak esélyt neki?
nem akarom hogy betegen éljen...
Mi a baja, ha megkérdezhetem?
Velünk a 23. héten közölték, hogy életképtelen. Utána még vagy 10 orvosnál jártam, egyik sem javasolta, hogy kihordjam a terhességem. Viszont nem tudták megmondani pontosan mi a baja a lányomnak. Volt duplagyomor, bélperforáció, kétszív stb. Amikor a 10. diagnózis is más volt, akkor közöltem, hogy nekem ennyi elég volt, ha törik, ha szakad, mostmár megszülöm, az enyém....
41. hétre született 4890 grammal, elé erősen ahhoz, hogy azonnal műteni lehessen. Kiderült, hogy bevérzett petefészekcisztája és méhsorvadása van, de amúgy életképes, egészséges gyermek. Igaz, hogy nem lesz természetes úton gyermeke, de ma egy vidám, kiegyensúlyozott, egészséges 3,5 éves. A heget a hasán leszámítva senki nem mondja meg róla, hogy mindenki azt mondta róla, hogy vetessük el.
Tehát szerintem, ha nincs konkrét baj, csak találgatnak, akkor menj másik szakemberhez is. Ha igazuk van, akkor magától is elhal a terhesség, de mi van, ha tévednek?
Barátnőm megszülte a 24. héten, és utólag a magzat boncolásából derült ki, hogy egészséges volt. Én nem bírtam volna elviselni, ha lemondok róla.
Nagyon sajnállak téged.
Megkérdezhetem mi a baja?
méhen belüli retardáció
és down kór..
Először is nagyon nagyon sajnálom!
:-(
Másodszor pedig,tényleg nem a kíváncsiság miatt mondom,de nem mindegy hogy egy kisebb problémával kell a gyermekednek együtt élnie ha sikerül a kezelés,vagy egy olyan betegség halmazzal,aminek következtében ha életben marad akkor sem lesz képes önálló életre.
És még sok más egyéb dolog sem mindegy,de nem akarlak felzaklatni ilyenekkel.
Őszintén sajnálom.
Megengedsz egy kérdést?
Ha igen:
Eddigi UH-okon minden rendben volt,nem látszott semmi eltérés? Hogyhogy most derült ki?
szia
köszi mindenkinek az együttérzést
a downkór ugye az Afp szűrésnél derült ki ezt sajnos csak tegnap délután kaptam kézhez és ebből derült ki a betegség.
és az is hogy kisebb az átlagnál
a doki még kisebb vízfejűséget is látott uh-on
de jóval kisebb mint egy normál magzat ebben a korban
elég tápanyagot sem kap vmi gáz van a köldökzsinórjával
is egyszóval nem egészséges baba
legjobban a down kór és ez a retardáció zavar......
átrágtuk a párommal a kérdést hogy van e értelme
beteg gyermeket szülni pláne hogy értelmileg fogyatékos.
egészéges babát akarok felnevelni nem pedig egy csődtömeget..
bocsánat hogy ezt írtam de kivagyok készülve
ne ítéljetek el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!