Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Borzasztóan le vagyok törve....

Borzasztóan le vagyok törve. beteg a babám most közölték UH-on. mit tegyek?

Figyelt kérdés

22 hetes kismama vagyok. azt mondták nem biztos hogy megmarad.

ha kihúzná a 24 dik hétig megszülhetném és utána gyógyszeres kezelést adnának neki ha használna egyáltalán..

de az is benne van hogy addig meghal idebent..

nagyon rosszul vagyok

hagyjam meghalni szépen csendben hogy ne szenvedjen

vAGY adjak esélyt neki?

nem akarom hogy betegen éljen...

2011. jún. 20. 14:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 A kérdező kommentje:

köszi minden választ

az ima rajtam most nem segít bocsi aki hívő, de én nem.

feltétlen intézkedni fogok férjemmel

hátha van vmi remény

KÖSZI SZÉPEN MÉGEGYSZER A BÍZTATÁST

sokkal jobban vagyok

2011. jún. 20. 18:15
 42/85 anonim ***** válasza:
szia!sajnálom ami veletek történik most.én most várom az első kisbabámat,és teljesen igazat adok nektek és ne itéllek el titeket.egy kisbabának joga van az egészséges élethez.én sem tartanám meg a babám ha beteg lenne,mert csak egész életében szenvedne,nem tudna teljes életet élni.sok erőt kívánok nektek.
2011. jún. 20. 18:55
 43/85 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszi
2011. jún. 20. 20:48
 44/85 anonim ***** válasza:
60%
Én sem tartanám meg. Bár nekem van egy érdekes felfogásom a terhességgel kapcsolatban. Amíg az a baba nem születik meg egészségesen, addig nem szabad beleélnie magát az anyukáknak, hiszen (sajnos) sosem tudni, mikor mi jöhet közbe, ami miatt.... Én ezt a dolgot teljes mértékben úgy fognám fel, hogy nem érezné jól magát ebben a világban, sokkal többet szenvedne a társainál, nem lenne jó neki. Így pedig egy kisangyalka lesz belőle :)
2011. jún. 20. 20:52
 45/85 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnállak és sok erőt kívánok !szerintem gondoljátok át a férjeddel hogy mi lenne a legjobb a babának és nektek!Bárhogyan is döntesz ez egy nagyon komoly és felelősség teljes döntés!Ha bármiben tudunk segíteni akkor szólj nyugodtan!
2011. jún. 20. 22:26
 46/85 anonim ***** válasza:
Hasonlo cipoben jarok, bar nekem meg csak azt mondtak, hogy magas a kockazat down korra. De!!! Amnio nelkul ezt nem lehet diagnosztizalni. Mult heten voltam amnion, varom az eredmenyet, en 21 hetes vagyok, nekem is keson derult ki. Ahogy kiderult, surgossegggel fogadtak aznap a gendiagnosztikan, Batorfi Jozsef, a Hajdu Krisztina kollegaja. Megneztek uh-val es elkuldtek az amniora. Keddenkent csinaljak az amniot az áek korhazban, oda nem is kell idopont, csak mesz delre. Nagyon profik! Gondolok ratok!
2011. jún. 21. 14:33
 47/85 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, voltál amnion végül?

Nekem az első babámra azt mondta az orvos 30 hetesen, hogy retardált, mert kb. 10nappal kisebb volt az aktuális koránál, és ma egy 5éves okos kislány, semmi baja.

De az, hogy Nálad ennyire halmozottan talált gondot az orvos, ez elgondolkodtató, bár nem tudom elképzelni, hogy az afp-ből utal arra, hogy down-kóros hiszen az csak egy támpont, és nem is a legmegbízhatóbb.

Írj majd, hogy mi a helyzet, de én is leírom az álláspontom.

Ha tutira beteg és tényleg soksok orvos megerősíti a diagnózist, hagyd hogy elmenjen, mert nem tudom elképzelni, hogy hogy lehet bírni egy halmozottan súlyos beteg gyermekkel az Életet és esélyt sem kapsz arra, hogy megtudd, milyen egy egészségessel, hiszen Ő mellé nem hiszem, hogy bevállalsz még egyet.

Viszont ha megmarad, nem megy el Magától talán nem is beteg.

Szurkolok ezerrel!!!

2011. jún. 21. 15:25
 48/85 A kérdező kommentje:

sziasztok

holnapra kaptam időpontot a genetikai vizsgálatra

meg lesz magzatvíz minta vétel

aztán meglátjuk

ma is volt ultrahangom de semmi változás

ráadásul elég lusta baba..

de köszi a bíztatást írok amint tudok !

2011. jún. 21. 21:04
 49/85 sumergo ***** válasza:
Remélem kiderül, hogy rendben van a babád, és egészséges lesz! Ha pedig tényleg ennyire beteg, nincs az az ember, aki elítélne, ha nem tartjátok meg. Ha nagyon beteg, csak szenvedés lenne az élete. Borzasztó ilyet olvasni is, nemhogy átélni! Kitartást nektek!
2011. jún. 21. 21:32
 50/85 anonim ***** válasza:
Akkor ez ma van. Nagyon drukkolok Nektek! Sok erőt!
2011. jún. 22. 09:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!