Borzasztóan le vagyok törve. beteg a babám most közölték UH-on. mit tegyek?
22 hetes kismama vagyok. azt mondták nem biztos hogy megmarad.
ha kihúzná a 24 dik hétig megszülhetném és utána gyógyszeres kezelést adnának neki ha használna egyáltalán..
de az is benne van hogy addig meghal idebent..
nagyon rosszul vagyok
hagyjam meghalni szépen csendben hogy ne szenvedjen
vAGY adjak esélyt neki?
nem akarom hogy betegen éljen...
köszi minden választ
az ima rajtam most nem segít bocsi aki hívő, de én nem.
feltétlen intézkedni fogok férjemmel
hátha van vmi remény
KÖSZI SZÉPEN MÉGEGYSZER A BÍZTATÁST
sokkal jobban vagyok
Kedves Kérdező, voltál amnion végül?
Nekem az első babámra azt mondta az orvos 30 hetesen, hogy retardált, mert kb. 10nappal kisebb volt az aktuális koránál, és ma egy 5éves okos kislány, semmi baja.
De az, hogy Nálad ennyire halmozottan talált gondot az orvos, ez elgondolkodtató, bár nem tudom elképzelni, hogy az afp-ből utal arra, hogy down-kóros hiszen az csak egy támpont, és nem is a legmegbízhatóbb.
Írj majd, hogy mi a helyzet, de én is leírom az álláspontom.
Ha tutira beteg és tényleg soksok orvos megerősíti a diagnózist, hagyd hogy elmenjen, mert nem tudom elképzelni, hogy hogy lehet bírni egy halmozottan súlyos beteg gyermekkel az Életet és esélyt sem kapsz arra, hogy megtudd, milyen egy egészségessel, hiszen Ő mellé nem hiszem, hogy bevállalsz még egyet.
Viszont ha megmarad, nem megy el Magától talán nem is beteg.
Szurkolok ezerrel!!!
sziasztok
holnapra kaptam időpontot a genetikai vizsgálatra
meg lesz magzatvíz minta vétel
aztán meglátjuk
ma is volt ultrahangom de semmi változás
ráadásul elég lusta baba..
de köszi a bíztatást írok amint tudok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!