Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Borzasztóan le vagyok törve....

Borzasztóan le vagyok törve. beteg a babám most közölték UH-on. mit tegyek?

Figyelt kérdés

22 hetes kismama vagyok. azt mondták nem biztos hogy megmarad.

ha kihúzná a 24 dik hétig megszülhetném és utána gyógyszeres kezelést adnának neki ha használna egyáltalán..

de az is benne van hogy addig meghal idebent..

nagyon rosszul vagyok

hagyjam meghalni szépen csendben hogy ne szenvedjen

vAGY adjak esélyt neki?

nem akarom hogy betegen éljen...

2011. jún. 20. 14:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:

14:32 vagyok,közben egyszerre írtunk.

Figyelj csak.

Első körben amint teheted még vagy egy tucat orvost keress fel. Anyagiak remélem most nem akadály.

Egy orvos nem orvos ilyenkor,őszintén mondom.

Ha beigazolódik,hogy biztosan beteg,akkor neked kell mérlegelned,hogyan tovább az életed.

Végig kell gondolnod,hogy elég erős vagy -e hozzá,hogy felneveld,hogy szeretnél e másik babát is (vagy van már esetleg) mert akkor az ő életét is befolyásolja ez az állapot.

Bárhogy is döntesz,tudom,hogy ez lesz életed legnehezebb döntése,és akárki akármit mond,soha ne bándd!!!!

Erőt kívánok neked elsősorban!

2011. jún. 20. 14:39
 12/85 A kérdező kommentje:
első baba.
2011. jún. 20. 14:40
 13/85 anonim ***** válasza:

Eszem ágában sincs elítélni téged, valószínű, hogy én is ugyanígy gondolkodnék ahogy te most.

De egyetértek 14:39-el, keressetek fel másik orvost is. Mielőtt még végleges döntést hoztok.

2011. jún. 20. 14:43
 14/85 A kérdező kommentje:

rendben.

holnap elmegyünk és utánajárunk a dolognak

majd megírom ha érdekel mi lett

a remény hal meg utoljára

2011. jún. 20. 14:45
 15/85 anonim ***** válasza:

lehet, hogy elítélsz, és előre is bocsánat az őszinteségért, de én nem tartanám meg. én nem vagyok elég erős hozzá, iszonyat felelősség, nem csoda, hogy házasságok, életek mennek rá egy-egy ilyen szituációra. Ne haragudj.

Viszont 1000%-os tiszteletem annak, aki ezt képest megtenni.

2011. jún. 20. 14:46
 16/85 anonim ***** válasza:
Borzasztóan sajnálom. :(
2011. jún. 20. 14:48
 17/85 anonim ***** válasza:

Én saját véleményem,hogy nem tartanék meg egy ennyire beteg babát.

Persze menjetek el másik orvoshoz is,ne 1 orvos véleménye alapján dontsetek.

Akárhogy is dontesz,ne legyen lelkiismeretfurdalásod utánna.

Ha tényleg ennyire beteg,csúnya szó,de reménykedj abban,hogy a természet megoldja,és spontán elvetélsz.

Megkérdezhetem,hogy hányadik héten vették le az afp-t?

Mert ,nekem 16 hetesen,és 2 hét alatt eredmény volt.Furcsa,hogy 6 hét kellett erre az eredményre.

Sok-sok erőt kivánok neked.

3 gyerekes anyuka

2011. jún. 20. 14:53
 18/85 anonim ***** válasza:

Nagyon kemény helyzet, az biztos. De ezt nektek kell a pároddal, ketten megbeszélni. Könnyen ír itt bárki, bármit, a döntés és a következményei a tiétek. Mi max leírhatjuk, hogy ki mit csinálna, ha ilyen helyzetbe kerülne.

Mindenképpen lásson több orvos. Önmagában egyik sem olyan dolog, ami miatt most, ennyi info alapján dönteni kell.

Afp: mindenki tudja, hogy elavult dolog, vannak még olyan vizsgálatok, amivel meg lehet a down kórról (vagy hiányáról) bizonyosodni. Szerintem mindenkinek van olyan ismerőse (vagy annak az ismerőse), akit riogattak down kórral és kiderült, hogy mégsem.

Vízfejűség, kicsiség: A mértékének a megállapítása szubjektív, a mérések is tévedhetnek. Mindkét gyerekemet folyamatosan kisebbnek mérték - hol egy két nappal, de a félidőtől két héttel, pedig tudtuk a fogantatás pontos dátumát. Kicsik lettek, de könyörgöm, a férjem és én is 3 kilóval születtünk, 50 cm körüli mérettel.

Ami engem aggasztana az a nem megfelelő tápanyagáramlás. Ezt mire alapozzák?

Szóval, az a lényeg, hogy én még nem esnék kétségbe. Járj alaposan utána, végeztess el minden vizsgálatot, lásson minél több orvos és ha már jó sok orvosi vélemény van a tarsolyotokban, akkor kell dönteni. Nem most! Sok sikert, bízzunk a legjobbakban!

2011. jún. 20. 14:54
 19/85 A kérdező kommentje:

köszi

már jobban érzem magam erőt adtok nekem

2011. jún. 20. 14:57
 20/85 anonim ***** válasza:
51%
A down kürt egyértalmőan az amniocentézisse lehet megállapítani
2011. jún. 20. 15:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!