Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 éves vagyok és félek...

21 éves vagyok és félek terhes vagyok. Folyamatos védekezés mellett mégis hogyan? Mai teszt eredménye pozitív. Én nem akartam még teherbe esni! Abortusz? Mi, hogyan? Félek! :- (

Figyelt kérdés

Most van május első harmada, április 20. körül kellett volna megjönnie... Általában késni szokott, sose pontos.. Elkezd fájni a cicim (3-5 nap), ennek elmúlása után még +2-5 nap és meg szokott jönni... Szóval átlag 7-10 napokat szokott késni... Most viszont még mindig kicsit fáj a mellem, és már baromi ideges voltam, így csináltam egy tesztet és pozitív lett!!!! Vettem egy másikat is, azt majd holnap megcsinálom újra...

Félek nagyon! Reggel már az összes könnyem szerintem kisírtam, egyedül a párom tudja....

Semmiképp nem akartam ilyen fiatalon még babát!!! Még nem fejeztem be az egyetemet, nincs meg a megfelelő anyagi hátterünk a párommal...

Óvszerrel és kenőcsökkel, kúpokkal is szoktunk védekezni, ezért nem is értem!!!

Kérlek adjatok tanácsot, mitévő legyek???

Mennyi most az abortusz?

Hol végzik Budapesten?

Nagyon fáj??

Altatásban végzik?

Nincs tabletta, ami segíti a méhfal leválását? Vagy injekció??

Párom próbál humorosan vigasztalni, de ő is nagyon ideges... :(

2011. máj. 9. 17:25
1 2 3 4 5 6
 51/51 klaudia910402 válasza:
100%

Szia. Gondolom már nem olvasod a válaszom, már jó Rég volt...remélem az idő kicsit könnyebbé tette neked ezt az egészet. Az utolsó hozzászólásodat ahogy olvastam, sírni tudtam volna :( kiérződik belőle a kétségbeesés. Én sem vagyok abortusz párti de azt gondolom az adott helyzetben a legjobb döntést hoztad.

Inkább mint hogy ne tudd neki megadni amit kell.

Talán mára már anyuka vagy, remélem minden jól alakult veled :)

2016. márc. 1. 20:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!