Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 éves vagyok és félek...

21 éves vagyok és félek terhes vagyok. Folyamatos védekezés mellett mégis hogyan? Mai teszt eredménye pozitív. Én nem akartam még teherbe esni! Abortusz? Mi, hogyan? Félek! :- (

Figyelt kérdés

Most van május első harmada, április 20. körül kellett volna megjönnie... Általában késni szokott, sose pontos.. Elkezd fájni a cicim (3-5 nap), ennek elmúlása után még +2-5 nap és meg szokott jönni... Szóval átlag 7-10 napokat szokott késni... Most viszont még mindig kicsit fáj a mellem, és már baromi ideges voltam, így csináltam egy tesztet és pozitív lett!!!! Vettem egy másikat is, azt majd holnap megcsinálom újra...

Félek nagyon! Reggel már az összes könnyem szerintem kisírtam, egyedül a párom tudja....

Semmiképp nem akartam ilyen fiatalon még babát!!! Még nem fejeztem be az egyetemet, nincs meg a megfelelő anyagi hátterünk a párommal...

Óvszerrel és kenőcsökkel, kúpokkal is szoktunk védekezni, ezért nem is értem!!!

Kérlek adjatok tanácsot, mitévő legyek???

Mennyi most az abortusz?

Hol végzik Budapesten?

Nagyon fáj??

Altatásban végzik?

Nincs tabletta, ami segíti a méhfal leválását? Vagy injekció??

Párom próbál humorosan vigasztalni, de ő is nagyon ideges... :(

2011. máj. 9. 17:25
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Én nem célzásnak írtam hogy itt ítélkezne bárki is csak úgy általánosságban. Egyébként én is kismama vagyok és nagyon sajnálom hogy így alakult.
2011. máj. 20. 11:38
 32/51 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom, hogy anyum döntött helyettem, de neki ez volt a véleménye, hogy most egyáltalán nem alkalmas sajnos az időpont, mert sem anyagilag nem állunk úgy, sem pedig mert nincs meg a megfelelő körülmény egy babának... Egyetem, munka... nem megy...:(

Hétfőn megyek laborra, és utána ultrahangra....

És tényleg a felháborodásotokat nem arra értettem, hogy valaki esetleg "nekem nem tetsző" kommentet írt, hanem hogy akik az abortusz ellen vannak, azokat esetleg bánthatja, ill. zavarhatja/felháboríthatja a döntésem...

Köszönöm a válaszokat, a továbbiakkal kapcsolatban néha jelentkezem... Nehéz döntés, félek is és lelkileg is megvisel - és meg is fog viselni...

2011. máj. 21. 21:38
 33/51 anonim ***** válasza:
39%
Ismerek olyat aki az utolsó pillanatban a kórházban gondolta meg magát pedig ők sem gazdagok és ott is vannak problémák persze mint mindenhol. De most van egy egy éves tündéri kisfia akit nem adna oda semmi pénzért. Nem azt mondom hogy te is meggondolod magad ez a te dolgod de ki tudja talán mégis.
2011. máj. 22. 13:12
 34/51 anonim ***** válasza:
38%
13:12-es! Én is ebben bízom a szívem mélyén :) Magam sem értem, de nagyon a szívemen viselem a kérdező ill. a kisbabája sorsát (lehet, hogy azért mert én magam is kismama vagyok) annak ellenére, hogy nem ismerem őt. :) Én hiszek a csodákban! :)
2011. máj. 22. 14:51
 35/51 anonim ***** válasza:
58%
Én is lemásztam a műtőasztalról, pedig lehetetlen helyzetben voltam. Egyszerűen nem tudtam volna hagyni, hogy az én húsom és vérem gyermekem, aki ott pihen gyanútlanul, egyszer csak kitépjék belőlem. Már a váróban úgy néztem az orvosokra, hogy na, melyik öli meg a gyerekem. (a család nyomására és kilátástalan helyzetem miatt jutottam el odáig) De a mai napig boldog vagyok, hogy őt választottam.
2011. máj. 26. 16:23
 36/51 A kérdező kommentje:

10 hetes terhes vagyok, és a lapomon szerepel az a szó is a diagnózisoknál, hogy veszélyeztetett..... 28.6 mm... nincs sok idő, de nagyon ki is vagyok lelkileg....

Jövő héten még vizsgázom is, de szerencsére a héten nincs munkám se, szabin vagyok... :((((

Szabályos szívritmus zavaraim vannak az idegességtől, néha kimarad egy-egy dobbanás.....

2011. máj. 31. 15:21
 37/51 anonim ***** válasza:
25%
Most akkor mégis megtartod? Ennyire ne legyél ideges ... Szerintem azért ennyire nem idegtépő dolog ez! :( Mármint, hogy egy kisbaba nem kellene, hogy ennyire rosszat okozzon Neked! A gyermekedről van szó! De egyébként miért nyílvánítottak veszélyeztetett terhesnek? Annak oka is van. Ok nélkül nem írják rá.
2011. máj. 31. 18:40
 38/51 anonim ***** válasza:
38%

Nem jó érzés a méreteit tudni?Én ilyenkor már úgy izgultam, néztem interneten hogy néz ki.(persze még sehogy)Remélem mégis pozitívan döntöttél.Kisbabát várni, nem rémisztő dolog, hanem csodálatos.

Nem fogod megbánni.:-)

Meg mikor dobog a kicsi szive....Istenem egész nap elhallgattam volna.Ez már a tiéd!Ne légy ideges, ártasz a babának.

2011. máj. 31. 21:23
 39/51 anonim ***** válasza:
28%
Te is tudod hogy a szíved mélyén nem akarsz megválni tőle egyszerűen csak megijedtél ami ilyenkor természetes. De egy kisbaba áldás már az életed része hozzád tartozik és ha eddig nem voltál képes megválni tőle és így írsz róla az azt jelenti hogy ragaszkodsz hozzá a lelked mélyén. Ha nem így lenne nem idegeskednél a veszélyesztetett terhességed miatt. Nézz mélyen magadba és tedd fel komolyan a kérdést valóban képes lennél lemondani arról a kisbabáról? Kíváncsian várom a választ ahogy szerintem mások is. Remélem a szívedre hallgatsz és helyesen döntesz.
2011. jún. 1. 12:37
 40/51 anonim ***** válasza:
46%
Az utolsó válaszoló milyen szépen leírta.Jó volt olvasni.És tényleg érdekel hogy döntöttél.
2011. jún. 1. 22:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!