21 éves vagyok és félek terhes vagyok. Folyamatos védekezés mellett mégis hogyan? Mai teszt eredménye pozitív. Én nem akartam még teherbe esni! Abortusz? Mi, hogyan? Félek! :- (
Most van május első harmada, április 20. körül kellett volna megjönnie... Általában késni szokott, sose pontos.. Elkezd fájni a cicim (3-5 nap), ennek elmúlása után még +2-5 nap és meg szokott jönni... Szóval átlag 7-10 napokat szokott késni... Most viszont még mindig kicsit fáj a mellem, és már baromi ideges voltam, így csináltam egy tesztet és pozitív lett!!!! Vettem egy másikat is, azt majd holnap megcsinálom újra...
Félek nagyon! Reggel már az összes könnyem szerintem kisírtam, egyedül a párom tudja....
Semmiképp nem akartam ilyen fiatalon még babát!!! Még nem fejeztem be az egyetemet, nincs meg a megfelelő anyagi hátterünk a párommal...
Óvszerrel és kenőcsökkel, kúpokkal is szoktunk védekezni, ezért nem is értem!!!
Kérlek adjatok tanácsot, mitévő legyek???
Mennyi most az abortusz?
Hol végzik Budapesten?
Nagyon fáj??
Altatásban végzik?
Nincs tabletta, ami segíti a méhfal leválását? Vagy injekció??
Párom próbál humorosan vigasztalni, de ő is nagyon ideges... :(
Nem azt mondom, hogy anyum döntött helyettem, de neki ez volt a véleménye, hogy most egyáltalán nem alkalmas sajnos az időpont, mert sem anyagilag nem állunk úgy, sem pedig mert nincs meg a megfelelő körülmény egy babának... Egyetem, munka... nem megy...:(
Hétfőn megyek laborra, és utána ultrahangra....
És tényleg a felháborodásotokat nem arra értettem, hogy valaki esetleg "nekem nem tetsző" kommentet írt, hanem hogy akik az abortusz ellen vannak, azokat esetleg bánthatja, ill. zavarhatja/felháboríthatja a döntésem...
Köszönöm a válaszokat, a továbbiakkal kapcsolatban néha jelentkezem... Nehéz döntés, félek is és lelkileg is megvisel - és meg is fog viselni...
10 hetes terhes vagyok, és a lapomon szerepel az a szó is a diagnózisoknál, hogy veszélyeztetett..... 28.6 mm... nincs sok idő, de nagyon ki is vagyok lelkileg....
Jövő héten még vizsgázom is, de szerencsére a héten nincs munkám se, szabin vagyok... :((((
Szabályos szívritmus zavaraim vannak az idegességtől, néha kimarad egy-egy dobbanás.....
Nem jó érzés a méreteit tudni?Én ilyenkor már úgy izgultam, néztem interneten hogy néz ki.(persze még sehogy)Remélem mégis pozitívan döntöttél.Kisbabát várni, nem rémisztő dolog, hanem csodálatos.
Nem fogod megbánni.:-)
Meg mikor dobog a kicsi szive....Istenem egész nap elhallgattam volna.Ez már a tiéd!Ne légy ideges, ártasz a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!