21 éves vagyok és félek terhes vagyok. Folyamatos védekezés mellett mégis hogyan? Mai teszt eredménye pozitív. Én nem akartam még teherbe esni! Abortusz? Mi, hogyan? Félek! :- (
Most van május első harmada, április 20. körül kellett volna megjönnie... Általában késni szokott, sose pontos.. Elkezd fájni a cicim (3-5 nap), ennek elmúlása után még +2-5 nap és meg szokott jönni... Szóval átlag 7-10 napokat szokott késni... Most viszont még mindig kicsit fáj a mellem, és már baromi ideges voltam, így csináltam egy tesztet és pozitív lett!!!! Vettem egy másikat is, azt majd holnap megcsinálom újra...
Félek nagyon! Reggel már az összes könnyem szerintem kisírtam, egyedül a párom tudja....
Semmiképp nem akartam ilyen fiatalon még babát!!! Még nem fejeztem be az egyetemet, nincs meg a megfelelő anyagi hátterünk a párommal...
Óvszerrel és kenőcsökkel, kúpokkal is szoktunk védekezni, ezért nem is értem!!!
Kérlek adjatok tanácsot, mitévő legyek???
Mennyi most az abortusz?
Hol végzik Budapesten?
Nagyon fáj??
Altatásban végzik?
Nincs tabletta, ami segíti a méhfal leválását? Vagy injekció??
Párom próbál humorosan vigasztalni, de ő is nagyon ideges... :(
Köszönöm minden kedves válaszolónak az eddigi kommenteket, sokat számít nekem, hogy vannak -még így ismeretlenül is- akik saját gondjuk-bajuk mellett lélekben velem vannak...
Elsőként mindenképp nőgyógyász, a továbbiakban pedig mindenképp tájékoztatlak Titeket.
Most nem tudok mindenkinek személy szerint válaszolni, de ennek is eleget fogok tenni kicsit később.
Köszönöm még egyszer!
Kedves 19:32-es!
Nagyon köszönöm! Ez most igazán jólesett!!
Valahogy mindig önzőnek titulálják az örökbefogadni akarókat mindenütt..:( pedig tíz év keserűsége nem hiszem, hogy önzésre adna okot..és ez nagyon rosszulesik azoktól az emberektől, akik márpedig így gondolják..
Tényleg köszönöm!
Kedves kérdező!
Nagyon aggódom érted és a babádért remélem még kettőtökért aggódhatok! :-) Majd írj, hogy hogy vagy most és, hogy végül hogyan döntöttél!!
(A 24 hetes kismami voltam aki már 25 hetes:))
A döntés a tiéd itt nincs joga ítélkezni senkinek. Remélem sikerül minél előbb rendezni az életedet és egyszer még a karodban tarthatod a gyermekedet. Sajnálom hogy így alakult.
Kívánom hogy a lelki sebeid hamar begyógyuljanak. Egy 29 hetes 20 éves kismama.
Bár önzően hangzik, de én iszonyatosan szomorú vagyok..mert szívem minden szeretetével felneveltem volna, de megértem és elfogadom a döntésedet.
Sok erőt kívánok a lépésedhez. Minden jót kívánok.
Én is sajnálom hogy így döntöttél.És majd te is hogy fogod bánni.
De tényleg én sem értem miért anyud dönt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!