Védekezés mellett teherbe estem, de a Párom nem akarja a babát. Ti mit tennétek?
Van egy 16 hónapos gyermekünk már. Anyagilag nem állunk rosszul, bár annyira jól sem, de jut mindenre. A Párom dolgozik, én a maximum GYED-et kapom.
Védekezés mellett fogant meg a baba, 6 hetes vagyok, holnap megyek ultrahangra. De a Párom nem akarja megtartani.
Ti mit tennétek a helyemben?
Nem szeretném ráerőltetni a gyermeket. De nincs szívem elvetetni sem, ha már megfogant. Ha megtartom, lenne segítségem (anyu), de szerintem a Párom elhagyna minket, és a nagyobb gyermeknek szüksége lenne az apjára.
Teljesen tanácstalan vagyok :(
Ha védekeztetek,akkor nem terveztétek,de ha párom nem akarná,akkor megkérdőjelezném mennyire szeret...mik az indokai?
nem tudnám én se elvetetni..
Ne vetesd el! De arra kiváncsi lennék, hogyan védekeztetek.
Ha emiatt elhagy a párod, majd fizeti a tartásdíjat, fizuja 40%-át, te meg keresel valaki mást.
Előzőleg tablettát szedtem. Egy betegségem miatt egy erős gyógyszert kezdtek el beállítani. A beállítás időszakára (kb 2 hónap) azt javasolták, hagyjam a gyógyszert mert bekeverhet a hormonháztartásba. A doki mondta a hüvelykúpot. Keveset voltunk együtt a múlt hónapban, összesen 4x, pont a gyógyszerem beállítása miatt, hüvelykúp mellett fogant meg a baba
Köszönöm a válaszaitokat.
Nekem sincs szívem elvetetni a babát. Lehet a 16 hónapos nagy mellett nehéz lesz, de most úgy gondolom, megtartom. Lesz ami lesz. Még van 2-3 hetem gondolkodni és még egyszer leülök a Párommal is beszélni.
akkor ő is egy Pharmatex-es baba? (bocs, ha nem ezt használtátok, de az ilyen védekezés semmit sem ér)
Próbálj meg vele leülni beszélgetni, ha akkor sem áll kötélnek, tarts ki az elhatározásod mellett. Ha szerencséd van, idővel megbékél a helyzettel.
Szia! Ezt nektek kell eldönteni. Bár nem értem, hogy ha annyira nem álltok rosszul, akkor mi a gondja a párodnak?! Érveket tudok javasolni, amiket felhozhatsz esetleg a baba mellett, de ezek akkor jók, ha amúgy is terveztetek második babát, csak esetleg később.
1. Ha most születik meg a kistesó, akkor nem 2x kell megvenni a babadolgokat, hiszen a nagytesótól megmaradt minden.
2. Nem lesz az, hogy visszamész dolgozni, dolgozol 1-2 évet, és megint szülsz, egyszerre "lerendezitek"
3. kis korkülönbség azért jobb, mert jobban el tudnak majd játszani, mint ha 4-5 év lenne köztük.
4. A 16 hónapos baba is mennyi örömet okoz?! Milyen jó lesz ezt még 1x átélni.
5. Ahol egy gyereknek jut enni, ott szerintem 2-nek is.
Remélem, hogy tudtam segíteni, és sikerül megoldani a gondot. Elgondolkodtató, hogy mennyire szeret titeket a párod, ha azért elhagyna, de megkérdezted az ő szempontjait? Mi van ha attól fél, hogy 2 gyereknek már nem tudtok mindent megadni, és ezért nem akarja megtartani? Persze, én sem vetetném el. Remélem sikerül megbeszélnetek! Sok sikert!
Köszönöm Nektek is.
Igen, Pharmatex, de direkt keveset voltunk együtt.
Két babát terveztünk, de a Párom csak akkor amikor a nagy már 4-5 éves.
Ráerőltetni sem szeretném.
Beszélünk újra.
Tényleg köszi Nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!