Védekezés mellett lettetek terhesek?
Figyelt kérdés
Ha igen mit használtatok? Csak egy kisebb statisztikát akarok megcsinálni.
Én nem védekeztem, úgy lettem terhes.
2011. ápr. 13. 22:31
1/7 anonim válasza:
Én védekeztem, de a párom erősebb volt...a statisztikádhoz..a barátnőm spermicid tabletta mellett esett teherbe..már másodszor.
2/7 anonim válasza:
Idestova 30 éve szedek tablettát. soha nem lettem terhes amikor nem akartam.
Háromszor akartam, akkor hamar teherbe estem.
3/7 Vérszomjas pandamaci válasza:
Én nem védekeztem, mert a doki azt mondta, hogy nem lehetek terhes. Novemberben menstruáltam utoljára, január végétől hetekig terhességi rosszulléteket produkáltam gyerek nélkül, folyton vizsgáltak, aztán mint kiderült, március közepén fogant a csemete...
4/7 anonim válasza:
8 éven át tökéletesen működött a fogamzásgátlás nálunk (általában óvszerrel védekeztünk, de még olyan is volt, hogy megszakítással vagy hüvelyöblítéssel, de akkor sem volt baleset). 4 gyermekünk született közben, mind akkor, amikor akartuk. Aztán egyszer csak teljesen váratlanul bekopogtatott az ötödik, aki szoptatás + óvszeres védekezés + 2 nőgyógyászati probléma mellett fogant. :-)
5/7 anonim válasza:
Én: spirál és szoptatás mellett lettem terhes
Rokon (16 éve): esemény utáni tablettától, ikrek lettek :)
6/7 anonim válasza:
Én védekezés mellett (tabletta évekig, aztán óvszer) NEM lettem terhes, védekezés nélkül pedig azonnal, mindkétszer. Tehát nálam bevált a fogamzásgátlás.
7/7 anonim válasza:
nagyon ritka,de sok ilyen van védekezés mellet baba lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!