Van valami jó védekezés bepisilésre?
Figyelt kérdés
20 hetesek vagyunk még csak és már szinte naponta 3-4 szer ha hirtelen megmozdulok bepisilek, nem csak egy kicsit van úgy hogy nacicsere . Most még szabadságon vagyok de hétfőtől újból dolgozom , van valami jó védelem ami nem látszik ?2010. aug. 6. 11:29
1/7 anonim válasza:
Sürgösen nögyógyász!!!
Tena betét......majd szülés után eddzeni kell a hüvelyi izmokat.Inkotencia.
2/7 anonim válasza:
Nőgyógyász.És ezzel szerintem betegállományba is vehet,mert a gyerek a hólyagodon fekszik és ez csak erősödni fog,ahogy nő a baba.
3/7 anonim válasza:
Ez 20 hetesen tényleg nem normális, főleg ilyen gyakran, megmutatnám magam orvosnak.
Én 29 hetes vagyok, farfekvéses még a Picim, nagyon nyomja a hólyagom. Tegnap egy nagy hapci után nekem is becsusszant pár csepp, de egyébként még tudom tartani. És ha nagyobb lesz Nálad a Babó, akkor ez tényleg lehet komoly probléma.
4/7 anonim válasza:
Nálam is voltak ilyen problémák, de elmúltak. És az intim tornát lehet babavárósan is, érdemes elkezdeni, szerintem nekem az is segített :)
5/7 anonim válasza:
Nekem is ue. a tüneteim. Sajna az én babám is pont a hólyagomon fekszik még mindig, már a 19hetes uh-n is mondta a doki. Én TENA betétet használok, nagyon nagyon jó. Jövőhéten megyek orvoshoz, azért majd rákérdezek, hogy mennyire normális ez. 20+4hkm
6/7 A kérdező kommentje:
Voltam nőgyógyásznál, azt mondta hogy később egy kicsit javulni fog a helyzetem, most a baba pont a húgyhólyagomon van. Szinte szétnyomja ott... de hát ez van. A tena betéttel lehet menni dolgozni, nem nagyon látszik?
2010. aug. 6. 16:15
7/7 anonim válasza:
Én még csak a 14 hétben vagyok és már most ha köhögök vagy trüsszentek sajna becsurog. Emlitettem az orvosnak aki azt mondta ez ellen nem igazán tudok mit tenni, csak annyit, hogy már a legkisebb ingernél is elmegyek wc-re, hátha igy enyhül valamelyest.
Boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!