Hasonló szituációban ki volt? Kicsit kétségbe vagyok esve. Méhlepény öregedése kinek volt idő előtt?
Tegnap voltam az orvosomnál 33+3 hetes vagyok. Felhívta a figyelmemet,hogy a lepény egy része elöregedett, és a babám súlya is csak 1700g. Ami szerintem nagyon kevés. Most elküld vérvételre, valamint előrehozza az első Ctg, valamint a 36 hetes UH-t. Azt mondta,ha bebizonyosodik,hogy nem látja el megfelelően a lepény a babát, akkor beindítjuk a szülést! Aggódom, első babás vagyok, nem szeretném,ha koraszülött lenne a babám. Persze tudom,h kinnt jobban fejlődne! Ti mit mondotok? Elsősorban jól esne egy kis biztatás!:)
Köszönöm!
:-))
Örülök, hogy jól vagytok!
Majd akkor várjuk a híreket! :-)
hihihi, legalább megúsztad a nagytakarítást...tudod, ez csak poén a kínban, természetesen jobb lenne, ha takaríthatnál...
A nagytakarítást már megcsináltuk!!!:))) Ablakpucolás, redőnypucolás, függönymosás megvolt...:((( lehet már nem kellett volna...csak akkor még nem tudtam, mi a helyzet! Kertes házban lakunk, van mit csinálni, de a baba születéséig tényleg nem csinálok semmit! Van segítségem szerencsére..:)
Üdv!:)
Szia! Nagyon örülök,h írtál! Akkor neked már nemsokára egy gyönyörűség lesz a kezedben. Nem semmi,h még mindig húzza! Ma voltam Ctg-n, jó lett az eredmény. Doki levette a tenyésztést, és közölte,h 1 ujjnyira nyitva a méhszáj, és lehet nem húzzuk ki a végéig. A lényeg,h jövőhét szerdán leszek 37 hetes, remélem addig tutira benn marad a kiscsaj! Pihennem kell, vagyis ne csináljak semmit! Azért írd majd ám meg,hogy megszületett a csöppség!!!! Jó egészséget Nektek, és nagyon sok boldogságot a gyerekneveléshez!
Üdv
Szia! Én az vagyok,akinek 36. héttől G-III-as volt a lepénye,és már megszültem....de mindegy is. Csak örömködni jöttem,hogy betöltötted a 36.hetet,már nem lesz koraszülött az biztos! De jó! Sokszor visszanézek még ide,hogy mi lehet veled. Írd meg,ha megszültél!
Ja, még annyit,hogy remélem össze vagy pakolva,mert én pl. 3-4 nappal szülés előtt voltam dokinál,akkor állapította meg,hogy 1 ujjnyira nyitva vagyok, és 3-4 nap múlva elfolyt a magzatvizem. Úgyhogy szerintem már nem sok van hátra és a kezedben tarthatod a babádat! Szép szülést neked!
Szia! Jajj, nagyon jól esett,h írtál!!! Nem is gondoltam volna,h valaki még vissza-vissza néz, h hogy zajlanak az események! Elbeszélgettem a pocaklakó kislányunkkal,h szerdáig nem kokettálok vele, ugye betöltjük a 37.hetet! Remélem szeret odabent, bár tényleg nagyon virgonc a hétvége alatt! :) A kórházi csomag készen áll!!! Nem bízom a véletlenre! Én is kíváncsi vagyok meddig húzzuk!? Múlt éjjel álmodtam már a babával...de jeleket még nem érzek...Nem semmi, h olyan hamar elfojt a magzatvized! Van,aki 2 ujjnyival is túlhordja! Hát nem tudom?! Mindenképp jelentkezni fogok! Ugye 20.-án II.fokban volt érett a lepény, most pedig 1 ujjnyira nyitva vagyok. Pénteken megint Ctg...elvileg...
És nemsokára édesanya leszek!!!:)))
Köszi az érdeklődést! Minden jót neked és a babádnak!:)
Szió! Én írtam a nagytakarítást, csak belestem, de olvasom, hogy még minden oké. :-)
Mostmár fél lábon is kibírjátok szerintem...:-))
jaj de irigy vagyok rátok lányok, olyan jó érzés ez várakozás, hogy milyen lesz, stb., még friss bennem is az érzés, hisz a kis pockunk 9 hós...hát azt elárulom, hogy leírhatatlan érzés...nem is tudom minek éltem eddig...:-)) Ez a totális szerelem!!! :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!