38. hétbe léptem, és most rendesen megijedtem a szüléstől. Egyszerűen képtelen vagyok magam elképzelni abban a szituációban. Rendjén van ez?
Igen:-) Nekem is volt egy parám 36 hetesen:-) Aztán mikor megindult a szülés, egyetlen gondolatom az volt, hogy most nincs kedvem szülni:-) Nagyon nem voltam ráhangolva:.-)
De könnyen, hamar meglett a baba:-) És szerintem tudat alatt attól féltem, hogy terhesen jó volt együtt, sokat pihentem, azt csináltam amit akarok, a baba megy egy 24 órás felelősség... De már majdnem 5 hós a lányom, és jól elvagyunk:-)
hidd el, bármit is érzel, a negatív gondolatok el fognak tűnni, és imádni fogod a kicsit. A szülés pedig életed legszebb élmenye lesz. Én csak azt sajnálom, hogy már olyan "messzinek"tűnik, mintha csak filmen néztem volna...
Én is nagyon félek, és nem is a fájdalomtól, mert az nem érdekel. Hanem az egésztől, hogy mikor kezdődik, hogy kezdődik, hol leszek épp, a férjem épp itthon lesz-e, nem lesz-e baj, császár vagy bármi...
És az ember általában fél a váratlantól, az ismeretlentől :(
Azzal nyugtatom magam, hogy hány nő végigcsinálta már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!