Mit jelent a keményedés? Többször hallottam már de hogy kell azt elképzelni.
nekem már 20 hetesen keményedett a hasam, általában kidugta a sarkát az egyik oldalt és akkor kőkemény volt ott.....a fájások is ilyen keményedések, azzal a különbséggel, h akkor az egész hasad kemény.....egyre sűrűbben.....
nem tudom mire mondta a doki, de ezeknek legtöbbször nincs jelentőségük, amúgy is jó dolog sokat pihenni ilyenkor, érdemes magnéziumot, kálciumot szedni ezek "ellen"....a védőnő jobban el tudja neked ezt mondani, lényeg h ne aggódj, mert nincs rá okod
én a 38. hétre szültem spontán és komplikációmenntesen, neked is csak ezt tudom kívánni!
A keményedés azért nem jó, mert ha túl korán keményedsz, korábban kinyílhatsz és így jobban fennáll a koraszülés esélye. Ezért kell magnéziumot szedni, kaptál a dokidtól?
Én szerencsére csak a 30. héttől kezdtem el keményedni, a magnéziumot a 36. hétig szedtem, és addig teljesen zárt voltam. A 36. héten abba kell hagyni a magnézium szedését, na én azóta keményedek elég komolyan és ki is vagyok nyílva. De ilyenkor már nem gond, ha megszül az ember, mert nem áll fenn a koraszülés veszélye. 38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!