29. héten gyakori keményedés, és jósló fájás? Mennyi jelentősége van?
Első gyermekemnél ezeket kb a 33. héttől éreztem, és a 37.héten született a babám.
Kicsit félek a koraszüléstől, mert úgy érzem magamat most a második terhességnél, mint az elsővel a végefele.Ugyanolyan nehéz, iszonyatos derékfájdalom, 5 perc séta után szurkáló fájdalom a hasam alján, már nagyon nehezen viselem a terhességet.Jövő héten megyek ultrahangra, ezeket a panaszokat elmondjam a dokinak?Nincs jó előérzetem:(
Nálam olyan a jósló fájás, mint szüléskor a fájás, derékba, alhasba sugárzik, a mensi görcshöz kicsit hasonlít, de enyhe, nem igazán fájdalmas.Inkább néha kellemetlen, és idegesítő...Meg hamar elmúlik, 1-2x érzem egymás után aztán vége.Kimondottan ezt az elsőnél nem éreztem, ott nagyon keményedtem, tehát most csak gondolom, hogy ez jósló.
Lehetetlenség feküdni 2 éves lányom mellett, a mindennapi sétát se tudom kihagyni, mert igényli hogy kimenjünk a levegőre.
Tudom, hogy ezek teljesen normális terhességi tünetek, én csak azért félek, mert ilyen korán jelentkeznek, már kb 2 hete tart.
Meg amit furcsállok bár tudom ennek nem sok jelentősége lehet, hogy sokszor melltartóbetétre van szükség, mert folyik az előtej a mellemből.(a lányomat már másfél éve nem szoptatom).
Kedves Kérdező! Hogy vagy azóta? Minden rendben? Doki mit mondott? Érdekelne, mert nálam is hasonló a helyzet, bár nekem még hamarabb kezdődött, a 25. héten. ( ha jól értettem, neked a 27.en). Nekem is 2. terhsségem.
Remélem minden rendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!