Milyen a beágyazódásos vérzés? Hogyan kell azt elképzelni? Más tapasztalt már ilyet? Minden érdekel!
Elsőnél mensi előtti napon törléskor barnás , pirosas lett a papír, nem csöpögött nem folyt, ennyi volt , rá három napra pozi teszt.
Másodiknál ovu után 10.napon törlésnél sűrű váladék vércsíkkal szintén törlésnél, majd semmi, még aznap pozi teszt.Ja és rengeteg vizes folyás.
Tehát a beágyazódás után már pozi teszted lett?
Nekem mensi előtt egy héttel volt nem igazán mensinek mondtható valamicske.Ez akkor lehet ilyen vérzés?
Akkor mikor teszteljek hogy megtudjam?
Kedves második!
Először is köszönöm hogy írtál!!!
Hát számolgatni nem számolgattunk mert 6 éve szültem és és múlthónapban jött meg először 19.-én.Aztán ha jól számoltam e hónap 17.-én vagyis ma kellett volna megjönnie.Mi 9.-én és 10.-n este voltunk együtt,de 11.-én reggel már volt pecsételésem.Akkor mikor teszteljek szerinted?Még nem valószínű hogy reggel kimutatná a teszt ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!