Meddig tart a beágyazódásos vérzés?
nekem egy nap intenzív vérzés volt, de olvastam, hogy mindenkinél más. amikor meg kellene jönnie mindenképpen tesztelj, az majd megmutatja. és ha negatív, de nem jön meg, akkor menj el azért dokihoz nehogy valami baj legyen.
drukkolok.
Én úgy tudom, hogy a beágyazódásos vérzés 1-2 napig tart. Nekem az 5 nap soknak tűnik, főleg úgy, hogy 1-2 nap szünet után megint van vérzésecske. Lehet, hogy próbálkozik a szervezeted befogadni a babát. Szorítok! Várd meg a menszid követő első napot, és csinálj tesztet, ha akkor sem jött meg.
Nekem is volt 2 napig enyhe barnás folyásom 21. napon, majd sárgás nyúlós 3 napig - csak reggel, csak WC papíron - 5 napig késett, majd megjött... Szerintem nálam is megtermékenyült a petesejt, de nem tudott beágyazódni. Csak próbálkozott.
Szorítok, hogy összejöjjön a baba! ++++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!