Este nyolc óra felé tévénézés közben kezdett fájdogálni a hasam
2011. jún. 3. 15:34
2/20 anonim válasza:
10 napot túlhordtam, mikor beküldtek reggel 7-re szülés indításra. mikor ctg-n feküdtem már elkezdöttek a fájások, majd az Uh-t ki sem bírtam, így nem adtak semmit és 13-órára megvolt a baba.
2011. jún. 3. 15:34
3/20 anonim válasza:
Nem szültem még sosem, de ismerek egy két sztorit.
Anyukámnak mindkettőnkkel előbb a magzatvize folyt el. A nővérem koraszülött volt, így őt visszatartották egy darabig, egy napra rá született meg. Ha engedték volna, h szüljön anyukám, akkor nem lett volna hosszú a szülése. Velem 3 óra volt az egész.
Egy ismerősöm meg a színházban kezdett el vajúdni a másodikkal. Mire a kórházba értek már jött is a baba. :)
2011. jún. 3. 15:43
4/20 anonim válasza:
Delutan 6 fele szivarogni kezdett a magzatviz, 2 ora mulva tevezes kozben elfolyt a magzatviz, egy orara ra kezdodtek a fajasok enyhen de mar 2-3 percesek voltak es egyre fajdalmasabbak..
2011. jún. 3. 16:05
5/20 anonim válasza:
Mind a hárommal otthon kezdődött. Az első előtte lévő nap magzatvíz szivárgással. A másodiknál éjfélkor ébredtem az első fájásra (nála burkot repesztettek). A harmadiknál a magzatburok elpattanására riadtam fel hajnal 5-kor. Ami fura, az az hogy mindegyik gyerekem 33 perckor látta meg a napvilágot. A nagyobbik lányom 2 óra 33-kor, a középső fiam 10 óra 33-kor, a legkisebb lányom 7 óra 33 perckor.
2011. jún. 3. 16:06
6/20 anonim válasza:
Otthon alvas kozben, hajnali fel 3-kor
2011. jún. 3. 16:27
7/20 anonim válasza:
Éppen mit sem sejtve aludtam otthon, hajnalban kezdődtek a fájások, a burkot repeszteni kellett.
2011. jún. 3. 18:11
8/20 anonim válasza:
Hajnal 2kor arra ébredtem,hogy valami folyik belőlem, de nem egyszerre, hanem úgy lassacskán. gondoltam ez nem lehet a magzatvíz, az több, gyorsabb. Aztán mikor percek alatt átázott a betét, és a hasam is görcsölt, gondoltam ez már nem vicc... 5:40-kor megszületett a babám. Aki most sír, mennem kell.:))
2011. jún. 3. 19:25
9/20 anonim válasza:
Itthon hajnalban fájásokkal-párom pont elment dolgozni-, aztán tusolás, hajmosás, így még a magzatvíz is itthon folyt el. Az első fájástól számítva 5 óra alatt meglett a babám.
2011. jún. 3. 19:57
10/20 anonim válasza:
szia
38+2 naposan reggel arra ebredtem, hogy faj a hasamAkkor indultak a fajasok 10-12 percesen.Eleg intenzivek voltak.Del korul mar kevsbe fajt, de ugyan ugy jottek, csak nem gorcsoltem annyira.
Ferjem korhazba kerult aznap delutan es egesz estig vele voltam a korhazban.Estere mar elegge szenvedtem 8 perces fajasaim voltak.
Ejfel fele gondoltam, hogy haza megyek es ahogy felalltam a szekrol elfolyt a magzatviz.Atmentunk a szuleszetre es bent is maradtam a korhazban (angliaban nem szokas meg ilyenkor bent maradni, cak ha mar 5 percesek a fajasok)masnap delutan hazakuldtek, de 2 ora mulva mehettunk os vissza 6 percesek lettek a fajasaim es mar nagyon kivoltam, mert egesz ejjel 1 percet sem aludtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!