Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy és hol, milyen szituációb...

Hogy és hol, milyen szituációban indult meg a szülésed?

Figyelt kérdés
Második babámat várom, az elsőt indították.
2011. jún. 3. 15:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Épp egy 70 km-rel arrébb fekvő városban voltam születésnapi bulin... Mire a kórházba értünk, a magzatvíz elfolyt és 4 ujjnyira nyitva voltam. Sürgősségi császár lett belőle.
2011. júl. 27. 15:37
 12/20 anonim ***** válasza:

d.u elfolyt a magzatvizem és rá 8 órára meglett a lányunk.

épp alvásból ébredtem h görcsölök, felkeltem és folyt a víz

2011. júl. 27. 15:45
 13/20 anonim ***** válasza:
Nicolas Cage-el a Képlet c. filmet néztük este otthon a párommal,rettenetesen be voltam sz@rva,egyszer ugy össze is rezzetem,hogy a párom mondta is hogy még egy ilyen és mehetünk is szülni...na nem telt bele sok idő,elfolyt a vizem.38 hetes voltam akkor
2011. júl. 27. 16:01
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
38 hetes voltam reggel még semmi bajom nem volt párom ment autot szerelni felkeltem be raktam mosni a ruhákat és akkor kezdet fájdogálni a hasam még kiteregetem és utána szóltam páromnak jöjjön de magazatviz nem fojt el még 11 körül értünk be koráhzba és 13 kor már meg volt a lányom ennek már 16 hónapja :)
2011. júl. 27. 18:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
reggel 8kor elfolyt a magzatvizem.amúgy addig nem volt semmi jele sem a szülésnek.10kor jöttek a fájások
2011. júl. 27. 18:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Újév első napján, délután kezdődtek a fájások. beszélgettünk a párommal, egyszer csak elhallgattam :)) és összegörnyedtem a székről is leszállva. rögtön 10 percesekkel indult, hívtuk a dokit. Közben leültem a net elé, hogy biztosan elmúlik, ülve 5 perces lett, rendre a földön kötöttem ki guggolva. az 5.-6. ilyen fájásnál elindultunk, mire leértünk a kocsinkhoz már 2 percesek voltak. a kórházba újra ritkult, 10-15 percenként jöttek a fájások. Mire beért a doki 830 perc) már 4 ujjnyira kitágultam, rá 2,5 órára meg is született a babánk. Nagyon fájt, az első szülésem fele ennyire sem fájt (azt indították)
2011. júl. 27. 18:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Éjjel 1:29-kor ébredtem fájásokra!5 percesek voltak, de gyengék íg ynem is keltettem a párom:)

3-tól 3 percesek lettek hívtam a szülésznőmet, mndta 2-3 órán belül érjünk be, vagy ha elfolyik a víz azonnal!

Fél 6-ra értünk a kórházba, 9:25-re lett meg a lányunk!

Olyan sokat jóslóztam, hogy először nem vettem komolyan a fájásokat, meg nem volt surva al eleje meg sem görnyedtem! :)Először csak a kórházban :)

2011. júl. 28. 12:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én pont egy vasárnapi ebéd után mosogattam, férjem pedig söprögetett, mikor elöntött a magzatvíz. De szó szerint elöntött. Férjem pont háttal állt, én meg szóltam neki, hogy "dobd el az a seprűt, és hozd a felmosót". Fájásaim amúgy már aznap reggeltől voltak, de olyan sokat jóslóztam, hogy igazából nem is vettem komolyan a dolgot. 14:26-ra értünk a kórházba, 18:43 -kor lett meg a babánk.
2011. júl. 28. 14:30
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Kedd este a Grace klinika közben belémhasított valami brutális derékfájás. Lefeküdtünk aludni, erőt gyűjteni, 1 óra múlva, 0órakor már mérni tudtam, 10 perces fájásokra ébredtem. 3 perceseknél mentünk a kórházba, fél 4-kor, fél 8-kor rajtam szuszogott a babám. :)
2011. júl. 28. 17:52
 20/20 anonim válasza:

Épp' nyaralásból értünk vissza, amikor a város másik végén elfojt a magzatvíz. Gyors hajtás volt a kórházba, ahol a parkolóban már vártak ránk.De a baba feje búbja már jócskán kint volt. Már nem volt idő előkészíteni a szülőszobát, ezért az autóban maradtunk. Mivel hátul ültem, csak hanyatt kellet feküdnöm. Gyorsan mindent elhelyeztek körülöttem, mire a szülésznő mondja, hogy nagyon figyeljek arra amit mond. Arra utasított, hogy a lábam húzzam fel 90 fokig, és lélegezzek mélyen. Minden rendben volt addig, amíg 1/5 óra múlva a baba feje még mindig nem volt teljesen kint. Ekkor már mindenki kicsit pánikolt. Elkezdődtek az igazi nagy fájások, és azt mondta a szülésznő " hogyha erősebb fájást érzek nyomjam a babát". Ez mind szép és jó volt, csak nem tudtam, mihez képest legyen erősebb. Így valahányszor kiáltottam, nyomtam.A baba nehezen de világra jött. Kislány 36 grammos, 56 cm magas.

A szülés délután 16:30-kor kezdődött és csak másnap, hajnali negyed kettőkor szültem meg első babám.

A másodikak, mivel ikrek nehezebben jöttek a világra. Ha számolnom kellet volna, már 43. héten lettem volna, ezért bevonultunk a kórházba. Ott azt mondták, az ikreknél előfordul koraszülés, de hogy 3 héttel tovább legyek terhes, az nem.

Így bent maradtunk. Már majdnem 44 hetes terhes lettem volna. Amikor vasárnap reggel azt mondta a doki, hogy császározni fognak. Így is elég kellemetlen volt, hisz mégiscsak bennem "turkáltak", de hálát adtam Istennek, amikor kezemben tarthattam újszülött kisfiaimat.

Mind a kettő egészségesen, 49 cm-rel és 43 grammos +/- néhány.

Most három egészséges, 3 éves (kislány: Cseszleki Zsanett) és 1/5 éves (kisfiúk: Cseszleki Bálint és Cseszleki Bence) gyermek büszke édesanyja vagyok.

És imádom őket<3 <3 <3

2012. jún. 26. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!