Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen volt a 3. szülésed?

Milyen volt a 3. szülésed?

Figyelt kérdés
Első hosszú és nagyon fájt, második jóval rövidebb és bár fájt de nem úgy mint elsőre...vajon milyen lesz a harmadik? Tudom, minden terhesség más és a szülések is, de az, hogy ez már a 3., van rá remény, hogy némiképp ki van taposva az út és ez is könnyű lesz? MIk a tapasztalatok?
2011. máj. 28. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Anyukám tapasztalataid tudnám elmesélni - én vagyok a harmadik gyerek. Észre sem vette, hogy megindult a magzatvíz, reggel kiment pisilni, az tűnt fel neki, hogy még mindig folyik valami, még mindig... Akkor jött rá, hogy megindultak a dolgok. Reggel nyolc körül vitték be a kórházba, negyed háromkor megszülettem, elmesélése szerint "kipottyantam", nagyon gyorsan érkeztem. A fájdalomra azt mondta, hogy nem fájt jobban, mint az előző kettő, talán kicsit könnyebb volt. (Pedig késői gyerek vagyok, 38 volt, mikor anno születtem.)

Gratulálok a harmadikhoz. :)

2011. máj. 28. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Első szülésem:vártnál sokkal jobb,viszonylag hamar meglett,minden beavatkozás-oxi és burokrepesztés nélkül,fájdalomcsillapitás nélkül-reggel 6-kor mentem be,8-kor a hasamon volt a kisfiam.

Ez 5 napos túlhordásnál volt ,született 3600 gramm és 53 cm.

Második szülés:reggeltől tartó 15-20 perces fájások,este 7-ig,ekkor zuhany hatására felgyorsultak 5 perces fájások lettek,ami már erősebb volt,mint az elsőnél.

Este 20.00-ra értünk be,oxi fájáserősitésre,burokrepesztés,ami elég erős fájásokat hozott.21.53-kor született meg a lányom 3240 grammal és 54 cm-rel,fájdalomcsillapitó nélkül,1 napos túlhordással.

Harmadik szülés,inditott volt 2 nap túlhordás után.

Itt voltak a legerősebb fájásaim,6-kor inditották oxival,majd burkotrepesztettek,innentől labdán ültem,igy nagyon jó volt.

8.53-kor született meg a fiam 4100grammal és 58 cm-rel

.Hiába ez volt a legfájdalmasabb,de úgymond ez fájt a legrovidebb ideig,olyan elviselhetetlenül.

2011. máj. 28. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
A harmadik volt a legrövidebb de a legfájdalmasabb is.Az első fájástól számítva 1,5 óra alatt lett meg a kisasszony.
2011. máj. 30. 10:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Rohanós. 30 perc alatt kerültem kórházba, 60 km-es út volt. 35 percet voltam a szülőszobán. Gyakorlatilag megijedni sem volt időm. Körülbelül annyira fájt, mint az első kettő, szóval teljesen elviselhető volt.
2011. máj. 30. 11:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Az elsőnél 6 óra vajúdás után született meg a kislányom 3950 g, 58 cm.

A második nagyon gyors volt, 4 ujjnyira úgy kitágultam, hogy észre sem vettem. Alig értünk be az alig 20 percre lévő kórházba, már fél óra múlva meg is született a 4300 g-mos, 60 cm-es kisfiam.

A harmadik eleve erős fájásokkal indult, rendszertelenül jöttek 3-5 percenként. Gyorsan siettünk be a kórházba, mivel az előző gyereknél ekkor már 4 ujjnyinál jártam. Mikor beértünk és megvizsgáltak, kiderült csak szűk kétujjnyi, pedig már nagyon fájt. 16 óra vajúdás következett!!! Semmi komplikáció nem volt, 4000 g-mal és 60 cm-vel született meg a lányom.

Mindhárom sima szülés volt, fájdalomcsillapítás nélkül.

Neked könnyű szülést!

2011. máj. 30. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!