Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen volt az indított szülésed?

Milyen volt az indított szülésed?

Figyelt kérdés
Mikor mi történt, hogyan zajlott le? Nekem valószínű indítani fogják. Mire számítsak?
2011. jún. 3. 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:

én túl hordtam egy hetet és ezért megindították reggel fél6-kor!

bekötötték az oxitocint,és várták,hogy jöjjenek a fájások,de sokáig nem éreztem semmit.eltelt majdnem 2óra amira fájások lettek. de mivel órák múlva se tágultam végül megcsászároztak délután 4kor.

2011. jún. 3. 17:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Második babát indították nálam. Burkot repesztett a doki, szinte azonnal jöttek a fájások, beültem a zuhanyzóba egy labdára, egy óráig engedtem magamra a vizet, kijöttem a zuhany alól, és onnantól 30 perc múlva meg is született a fiam. Álomszülés. Indítással.

A lányomat nem indították, és vele 18 órát vajúdtam, szörnyű volt.

2011. jún. 3. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!