Hogy alakult az indított szülésed? Aki túlhordta és indítani kellett milyen módszerrel csinálták?
40 hét 3 naposan indították a szülésemetzavaros magzatvíz miatt.
Az orvos burkot repesztett, elfolyt a magzatvizem, majd bekötötték az oxitocint. Ettől rögtön 2 perces fájásaim lettek, viszont nem tágultam egy ujjnyit sem, ezért a doki kézzel is tágított (brrr...) és méhszájlazító injekciókat is kaptam vajúdás közben, de semmi sem hatott, így végül megcsászároztak. :(
Szóval nekem nem jött be az indításos szülés, viszont nem volt más lehetőség, mivel már meconiumos volt a magzatvíz, ami veszélyes lett volna a babára nézve.
Szia!
Nekem 40 hetes és 2 naposan indították mert OPT vizsgálaton azt mondták nincs baj a babával de úgy néz ki ki szeretne jönni de méhszájam még nem nyílik.Kaptam egy Prostin nevű tablettát a hüvelyembe de semmi eredménye nem lett.Mint ha nem is kaptam volna.Másnap megint felraktak egyet délelőtt 10:30 fele.Délután fél 5kor elkezdődtek a fájások 18kor kezemben volt a kislányom.Szóval másfél óra volt a szülés fájásokkal együtt.Első baba.
Ez nem régen történt,most 9 hetes a babám!:))
40+3 naposan 4-5 centire nyitva voltam, 0 fájással, doki adta érbe a szurikat de nem tett semmit. Aztán elvette a vizem, megint szuri farba, 0 fájás, na aztán oxit infúzióba 5-kor onnantól perces brutál fájások, de 7-kor már megvolt a lányom.
Fiamnál 1 ujjnyira voltam, kaptam méhbe kúpot, ettől kezdtek is jönni a fájások. Elvette a vizem fél 5 körül + oxi megint, brutál fájások megint, 2 óra múlva megvolt a baba.
1 40+6-on burokrepesztés, majd, mivel nem indultak be fájások, oxitocin, attó beindult
(utána kpatm az EDA-t)
2. akiírt napon, ugyanúgy, mint az elsőnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!