Aki túlhordta végül hogy szült? Inditani kellett? Vagy megindult magától?
esetleg császár lett? hogy alakult nálatok?
ma vizsgált a doki,semmi joval nem biztatott,1 ujjnyi a méhszáj...ennyi,de még meg sem tudott annyira sem vizsgalni,hogy kicsit beinduljon :( semmi elojele a szulesnek,pedig 2 nappal vagyok mar terminus utan
6 nappal hordtam túl, a doki úgy megvizsgált, hogy másnap hajnalban megindult magától, aztán végül is császár lett belőle, mert nst közben nagyon leesett a szívhangja... :-(((
Ez volt immár 4 hete.. :-)))
27-ére voltam kiírva de semmi.Onnantól 2 naponta NST és magzatvízvétel.
31-én röhögött nekem a doki, hogy újévi baba lesz.Ez reggel volt.
Este negyed 11-kor mentem be a szülőszobára gyenge 7-8 percesekkel.A dokim volt ügyeletben.
Másnap reggel 8.25 kor lett meg a lányom császárral, mert a kezén és a lábán rajta volt a köldökzsinór.
Teljesen zártan mentem be,kb 9-10 óra voolt az elejétől a kitolásig.Ott oxitocint is kaptam, hogy jöjjenek a tolófájások, de az elsőnél leesett a szívhang.
A sors iróniája, hogy a lányom pont a névnapján született és éppen ma 8 hónapos :)
1 babát 3 nappal szültem később,mint ahogy ki voltam írva. Magától indult be, gyors szülés volt.
A másodikat 1 héttel hordtam túl,a méhszáj szépen nyílt,számomra észrevétlenül. Szintén magától indult meg, és gyors szülés volt.
Felénk a kiírthoz képest 2 hetet simán várnak,ha nincs gond,és csak utána segítenek rá.
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyerkőcös,38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!