Aki az elsőt túlhordta és indították, az a másodikat is szülte?
Figyelt kérdés
Mr csak 20 napom van, elsőt 40+1 re szültem, most ugyan azok az adatok UH-n is NST-n is, semmi változás :(
Tuti t is túlhordom és indítani kell:( kicsit el vagyok keseredve, reménykedtem a sok jósló kicsit tágított rajtam, vagy hogy előbb érkezik a 2.
2011. aug. 10. 11:51
1/5 anonim válasza:
Nekem az elsőt 40+3-nál indították, a második 39+1-en úgy döntött, hogy ő márpedig most azonnal kijön :D
Úgyhogy nem törvényszerű, hogy ha az első indított volt, akkor a második is az lesz!
2/5 A kérdező kommentje:
óó köszi :) akkor várok még türelemmel, olyan nehéz ez az pár utolsó nap :(
2011. aug. 10. 12:25
3/5 anonim válasza:
nekem mindkettő a 41+0+án jelentkezett , hogy szeretne kijönni.
nálunk a 42. hétig várnak, hogy elindúljon a szülés magától, ha amúgy minden ok.
4/5 A kérdező kommentje:
itt 4 napot, utánna elkezdenek tágítani vagy indítani...
2011. aug. 10. 12:59
5/5 anonim válasza:
Az elsőt 40+5 hétre-indították-a 2. babát 37+3 hétre,mert szépen kinyíltam(2.5 ujjnyival mentem be NST-re),és 3 óra múlva már meg is volt a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!