A másodikat is túlhordom? Ma töltöm a 40. hetet, és sehol semmi!
Szia,
tudom, sovány vigasz, de én már 40+3 napos vagyok, nem nagyon akarnak ezek a babák mostanában kibújni :)
Dokim méhszájat 3 napja nem nézett, nem is merek neki szólni, ha szólok, az a baj, ha nem, akkor meg az :) Szóval nekem még a dokin is van mit dilemmázni...kérdeztem az indítást, azt sem mondta meg konkrétan, holott jó lenne, mert hasonló a szitu, mint nálatok(munka,gyerek,anyós), legalább tudjam, mire készüljek, és mire készüljenek a Férjemék..
Minden nap jönnek a kérdések, hogy "még mindig egyben?"... nem könnyű :) remélem azért megindul magától, tudom, hogy nagyon nehéz, teljesen átérzem a helyzeted!
Kitartás, már igazán nincs sok hátra, bár tudom, hogy ez a legnehezebb időszak!
Én is így voltam a másodikkal,minden bajom volt,hogy túl hordom,nekem annyival jobb volt,hogy a párom ha úgy alakult volna,akkor haza tud jönni a lányunkhoz,aki akkor 2 éves,3 hónapos volt,és nem volt anyás! Ez sokat jelentett! Viszont annyira paráztam a túlhordástól,hogy be kell feküdni..hiába próbáltunk mindent-napi szex,orgazmussal,kapálás,hajolgatás ész nélkül... sétáltam a gyerekkel... hogy a 40. hét végén-bár szépen tágultam,bezavart a doki a kórházba,ott 2 napot potyáztam, 41+0 hetesen született meg a 2. babó.
Most abban a cipőben vagyunk,hogy azért mormolok imát minden este,hogy előbb jöjjön a kicsi,ne éjszaka kelljen kórházba indulni,hogy a párom itthon legyen,mert másik munkahelye van,onnan nem tud eljönni! Még úgy sem,hogy végig nyomja a műszakját,és köv.műszakjára nem megy... (kevés az ember,nincs helyettesítés.) És egyedül vagyok a lányokkal... Most ha lehet,tán még jobban félek a túlhordástól!
Meg kell próbálnunk ellazulni! -hogy hogy,azt ne kérdezd! Sokan olyan könnyen mondják,hogy nyugodjunk meg,lazuljunk el... kössük le magunkat... De hogy?
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
ÜDv:38heteske
köszi a bíztatást! :)
Még mindig egyben vagyunk.....túl vagyunk az ASK-n is, és érdekes, de egyáltalán nem fájt, emlékszem, anno az a kettő ami volt, nagyon fájt, könnyes szemmel jöttem ki róluk. Ez meg semmi....amúgy meg rendben volt midnen, tiszta a magzatvíz, van még belőle bőven, megnézte a doki UH.n is a babát, rendben van a szívműködése is. Azzal bvíztatott, hogy majd a hidegfront. Mondtam neki, hogy a múltkori se hatott meg....azt mondta, ez nagyobb front lesz! :)
Meg kérdeztem, mire számítsak, úgy tudom, hogy itt a rutin 4-5 nap amit engednek túlhordani. Azt mondta, erre ne gondoljak, mert megindul majd magától....hát úgy legyen.
Minden jót nektek is!!
Kérdező!!!
Na,megszületett már a babó??
sziasztok,
még mindig bennvan....
Az ASK az a magzatvízvizsgálat, megnézik tiszta-e. Ha zöldes, akkor azt jelenti, hogy belekakilt a vízbe, és az fertőzésveszély, olyankor azonnal indítják a szülést.
Már ma a 3. volt, szerencsére még mindig teljesen tisztta. Minden rendben van, a vérnyomásom, a pisim, az ő szívhangja, tegnap volt áramlásmérés is, az is teljesen rendben van....nem is csoda, ha nem akar kijönni, ha ilyen ideálisak a körülmények.
tegnap du. volt 3 10 perces fájásom, de aztán mintha elfújták volna. azóta se semmi. Kicsit néha fájdogál, de nem úgy. Meg reggel elment a nyákdugó, de ez persze nem jelent feltétlenül sok mindent. Holnap megint NST....
A doki azt mondta, még várjunk hétvégéig......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!