Van itt olyan leendő anyika aki túlhordta a babát? Ha igen mennyivel? Vagy akinek mostanában kellett volna szülnie de még várja hogy érkezzen a kis csemete?
nálunk be kell feküdni a kórházba,ha a kiírt időpontig nem szült meg,és 1 hetet várnak utána indítanak meg!
Az első babával engem is meg kellett indítani.
most megint babát várok május 11-én kell befeküdnöm,de reménykedem,hogy addig történik valami..
Neked nem mondta az orvosod,hogy meddig várnak?
Nem leendő vagyok, hanem már anyuka (5 hete). 6 nappal hordtam túl, aztán egy éjszaka elindult magától. Nyugi!!! :) Én mikor elértem a terminus napját megnyugodtam. Illetve aznap még izgatott voltam, hogy jaj miért nem történik már valami, viszont másnap már megszállt a lelki béke, hogy ha akar elindul, ha nem akkor meg max egy hét és elindítják... vagy majd csak lesz valami. Baba bent még nem maradt címszóval álltam hozzá. Sokat sétáltam azokban a napokban. Nagyon szép szülésem volt, életem legszebb napja volt!
Hasonlóan szép szülést kívánok neked is!
10 nappal hordtam tovább, pedig nagyon fiatal voltam, azt mondták, hogy korababa lesz:)Indították, de nem volt semmi baj, 2 óra alatt megvolt.
Most lesz 18 éves!
köszönöm a válaszokat.Nekem semmit nem mondott az orvosom hogy ha nem jön időben akkor mi lesz...de még jöhet...:_))
Azért még írjatok ,azok akiknek van hasonló tapasztalatuk..
Leendő anyuka és anyuka is vagyok:) 3nappal hordtam túl a kisfiamat.Indítottak kiírt napon!
14+5 hetes km
6 nappal hordtam túl a 2. babámat.
....aznap délben semmit nem mutatott a ctg, nem éreztem semmit, este már meg is szültem, hipp-hopp :)
Az elsőt 3 nappal hordtam túl.
A második kerek 1 héttel született később,előtte 2 nappal kórházba zavart a doki,mert rühellte a fejemet- és a 2 éves lánykám akkor csúnyát mondott,míg én a ctg-n voltam,amit a doki így bosszult meg.
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Üdv:2 kislányos,21 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!