Van itt olyan leendő anyika aki túlhordta a babát? Ha igen mennyivel? Vagy akinek mostanában kellett volna szülnie de még várja hogy érkezzen a kis csemete?
Szia
Én 5 nappal hordtam túl,dec.18-ra voltam kiírva,és azt mondta a doki ha 26-ig nem jön akkor megindítja,szerencsére 23-án megrepedt a burok.
Ha jól tudom akkor 1 héttel hordhatod túl.
Előre is gratulálok! :-)
szia nekem úgy volt,hogy április 22.ére voltam kiírva aztán módosították 26.ra 26.-án reggel voltam ctg-n de baba indulásnak semmi jele nem volt azon kívül,hogy 2111 volt a méhszájam.Megbeszéltük,hogy 28.-én bemegyek és megindítják ha szeretném. erre úgy megijedt a babám,hogy éjszaka megindultak a fájások és 27.én 5 41 kor megszültem
üdv egy 10 napos baba anyukája.
arik vagytok.Kistarcsán kellene szülnöm.ott is fogok ha összejön.ma megyek ctgre,meglássuk mit mondanak.
majd írok
Na sziasztok!! 11:40-es vagyok! :)
Na másnapra megszülettünk!:) szombat óta végre itthon a béjbivel!:) kérdező veled mi újság? puszika
11:40-es!
Gratulálok a babóhoz!! Jó babázást!
Kérdező! Veled mi újság?
Üdv:2 gyermekes,már 23.heteske
az 5. túlhordott napon máj 12.én befektettek.este kaptam egy prostint.reggel 6.40 kor jöttek a fájások.11 kor mentem a szülöszobára ,burok repesztés ...13.20 kor megszületett kisfiunk Máté 3520 grammal.
mindenkinek jó egészséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!