Aki túlhordta végül hogy szült? Inditani kellett? Vagy megindult magától?
Figyelt kérdés
esetleg császár lett? hogy alakult nálatok?
ma vizsgált a doki,semmi joval nem biztatott,1 ujjnyi a méhszáj...ennyi,de még meg sem tudott annyira sem vizsgalni,hogy kicsit beinduljon :( semmi elojele a szulesnek,pedig 2 nappal vagyok mar terminus utan
2011. szept. 1. 18:24
11/16 anonim válasza:
40+6. magától indult, fájásokkal, nulla előjel, sima ügy volt :) nem császár, gátvédelem :)
12/16 krisztivan válasza:
40.+10 nap.Két ujjnyira nyitva voltam.Burokrepesztés,oxi,be kellett forgatni a fiam fejét(én csináltam)de.11-től este 20.15-re meg lett a "picúr" természetes úton.4430gr és 61cm.
13/16 anonim válasza:
Nagyon vizesedtem,ezért kiírt napon indítottak,de nagyon lassan tágultam,majd burkot repesztettek,és amikor már nyomhattam volna mondta a doki,hogy irány a műtő (később kiderült,hogy hanyatt volt ezért nem tudott volna megszületni)
14/16 anonim válasza:
13 nap túlhordás után bekötötték az oxitocint, de még egy kóbor fájás sem jött, viszont egyszer csak elment a kicsi szívhangja. Azonnal toltak a műtőbe.
15/16 anonim válasza:
5 nappal hordtam túl a fiamat. Akkor magzatvíz vétel történt, ami eléggé zöldes volt, úgyhogy megindították a szülést (oxitocin majd burokrepesztés), de semmi nem történt, se fájás se tágulás. A kicsi szívhangja meg eléggé monoton volt. Úgyhogy toltak is a műtőbe. A gyerkőcnek a nyakára volt tekeredve a köldökzsinór, úgyhogy még jó hogy császár lett belőle.
16/16 anonim válasza:
Igaz te már tettél fel kb vagy 3 kérdést??? Mindenre válaszoltam,átérzem a helyzeted. Én mára vagyok kiírva,de semmi előjele a szülésnek ma voltam Nst,a dokim pedig pont konferencián volt egy másik városban,pedig bíztam benne,hogy megvizsgál és attól hátha megindul valami. Együtt érzek veled :) De nekem a védőnőm azt mondta hogy nagyon soknak a vizsgálat és a magzatvíz vizsgálat után beindul a szülés... Hát ebbe reménykedek én is,mert vasárnapra hívtak vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!