Leírnátok nekem hogyan zajlott az indított szülésed?
Egyik nap közölte a dokim, h. másnap szülünk. Akkor már 6 nappal túlvittem. Egész éjjel izgultam.
Reggel bementünk a kórházba, megvizsgált, felvették az adatokat és felvittek a szülőszobára. Ott megvolt az előkészítés (beöntés, borotválás - mert nem sikerült tökéletesen otthon), utána burkot repesztettek. Ez nem fájt, csak inkább kellemetlen volt. Fél órán belül beindultak a fájások, később kaptam oxit erősítésnek. A burokrepesztéstől 5 órán belül megszületett a fiam.
Egyébként nagyon parás vagyok és hisztis. Kicsi a fájdalomküszöböm. De érzéstelenítés nélkül végigcsináltam. Fel kell készülni, h. fájni fog nagyon... de utána tényleg mintha elvágnák a fájdalmat, amikor kijön a baba. Korábban ezt én sem hittem el, de tényleg így van.
Szia!
Ne aggódj még elindulhat!
Mikorra vagy kiírva?
Nekem 4 szülésem volt,abból az első három elindult a negyediket viszont índították 4 nap túlhordás után.Több időt szoktak várni,de mivel már negyedik gyerek volt s elég nagy,így elíndították.
Bementünk reggel rámkötötték az infuziót,beöntést kaptam s burkott repesztettek.
S onnantól kb másfél órára rá megszületett a kisfiam,aki ma már 22 hónapos nagyfiú.
4300 és 62 cm-rel született vágás nélkül.
Végül is maga a fájdalom csak fél óra volt,de az brutális.
Maga a fájdalom fájdalmasabb de sokkal-de sokkal rövidebb!
Minden jót és gyors könnyű szülést kívánok!Majd írj,hogy mi van veled s hogy megszületett-e a baba?
4 gyerkőc anyukája
Nekem is 4 szülésem volt eddig, és ebből 3 indított volt, a következőképpen: 4-5 cm-s méhszájjal (fájások nélkül) mentünk be a megbeszélt időpontban, és a doki burkot repesztett. Még kb. egy óráig semmi nem történt, aztán jöttek a fájások (mindháromnál így volt), és onnantól egyszer 2 és 1/4 órán belül, kétszer pedig 1 óra 40 percen belül meglettek a babák. Gyors volt, de nagyon intenzív...
38 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!