Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Leírnátok nekem hogyan zajlott...

Leírnátok nekem hogyan zajlott az indított szülésed?

Figyelt kérdés
Jövőhéten ha addig nem indul be magától a szülés akkor befektetnek. Hogyan kell ezt el képzelni? Az fájdalmasabb mint ha magától beindulna?
2011. okt. 10. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Én edát kaptam,igy nem volt fájdalmas.Bementem,beadták az edát,majd a dokim megrepesztette a burkot.5 óra alatt tartott a vajúdás,aztán jötteka tolófájások,akkor nem kaptam már érzéstelenitőt.Nekem nem volt vészes,főleg utólag:-)Sok sikert,ha van lehetőséged kérj érzéstelenitést,teljesen féjdalom mentes lesz a vajúdásod.
2011. okt. 10. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyik nap közölte a dokim, h. másnap szülünk. Akkor már 6 nappal túlvittem. Egész éjjel izgultam.

Reggel bementünk a kórházba, megvizsgált, felvették az adatokat és felvittek a szülőszobára. Ott megvolt az előkészítés (beöntés, borotválás - mert nem sikerült tökéletesen otthon), utána burkot repesztettek. Ez nem fájt, csak inkább kellemetlen volt. Fél órán belül beindultak a fájások, később kaptam oxit erősítésnek. A burokrepesztéstől 5 órán belül megszületett a fiam.

Egyébként nagyon parás vagyok és hisztis. Kicsi a fájdalomküszöböm. De érzéstelenítés nélkül végigcsináltam. Fel kell készülni, h. fájni fog nagyon... de utána tényleg mintha elvágnák a fájdalmat, amikor kijön a baba. Korábban ezt én sem hittem el, de tényleg így van.

2011. okt. 10. 12:01
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem ugyan 4 nap túlhordásnál spontán indult fájásokkal, 5 perceseknél bementünk a kórházba de mire az előkészítéssel végeztünk és bementünk a szülőszobára elmúltak a fájások. Erre kaptam oxit negyed óra múlva már a falat kapartam annyira fájt és egy órán belül egyetlen nyomással a végén meglett a fiam. Burkot nem kellett repeszteni magától elfojt a víz az egyik fájásnál. Volt már sima szülésem is 8 óra alatt de az nem volt ilyen fájdalmas.
2011. okt. 10. 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj még elindulhat!

Mikorra vagy kiírva?

Nekem 4 szülésem volt,abból az első három elindult a negyediket viszont índították 4 nap túlhordás után.Több időt szoktak várni,de mivel már negyedik gyerek volt s elég nagy,így elíndították.

Bementünk reggel rámkötötték az infuziót,beöntést kaptam s burkott repesztettek.

S onnantól kb másfél órára rá megszületett a kisfiam,aki ma már 22 hónapos nagyfiú.

4300 és 62 cm-rel született vágás nélkül.

Végül is maga a fájdalom csak fél óra volt,de az brutális.

Maga a fájdalom fájdalmasabb de sokkal-de sokkal rövidebb!

Minden jót és gyors könnyű szülést kívánok!Majd írj,hogy mi van veled s hogy megszületett-e a baba?

4 gyerkőc anyukája

2011. okt. 11. 09:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is 4 szülésem volt eddig, és ebből 3 indított volt, a következőképpen: 4-5 cm-s méhszájjal (fájások nélkül) mentünk be a megbeszélt időpontban, és a doki burkot repesztett. Még kb. egy óráig semmi nem történt, aztán jöttek a fájások (mindháromnál így volt), és onnantól egyszer 2 és 1/4 órán belül, kétszer pedig 1 óra 40 percen belül meglettek a babák. Gyors volt, de nagyon intenzív...

38 hetes km

2011. okt. 11. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Fájások nélkül én is 3 ujjnyira kitágultam, amit a doki egy nst utáni méhszájvizsgálatkor vett észre, na pár óra múlva már indították is. Bekötötték az oxitocint, pár perc alatt olyan fájásaim lettek, hogy azt hittem, lekaparom a falat. Kb. negyed órán át 2 percenként jöttek, aztán átváltott percesekre, de akkor már éreztem a tolófájásokat is. Nagy baba volt, lassan bújt ki, de így is 2 óra alatt meglett.
2011. okt. 13. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem az első gyerkőcnél kellett megindítani, mert reggel fél 6-kor elfolyt a magzatvíz, és 5 perces fájásokkal este 6kor még csak egy ujjnyira voltam nyitva. Akkor rámkötötték az infúziót, és este 8akor lett meg, de úgy hogy a doki már 7 órától kézzel tágított. Na azt nem kívánom senkinek. De ma már egy csodaszép kékszemű 7 éves nagylány lett az akkori fájdalomból :)
2011. okt. 13. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!