Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan kell elképzelni a...

Hogyan kell elképzelni a toxémiás vizsgálatot? Miből áll?

Figyelt kérdés

A tüneteket tudom , hogy figyelik: magas vérnyomás, fehérje a vizeletben, hirtelen súlygyarapodás..., de honnan tudható hogy ténleg magzati mérgezés áll fent, vagy csak éppen kevesebbet ittam, vagy felfáztam, vagy olyan ételt ettem ami fűszeres.

Ez egy vérvétel vagy miről szól.

Köszönöm a segítséget

31 km

2010. szept. 29. 14:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Így van,vérvételből egyértelmű:-)

Nekem is volt rá gyanu de nem igazolta a toxémiát.

2010. szept. 29. 14:49
 2/3 anonim ***** válasza:
azt nem tudom hogy van e ilyen vizsgálat de én toxémiás lettem a 36.héten.leírom a tüneteket hátha segít:magas vérnyomés(150 feletti pedig 3 óránként kellett szednem rá gyógyszert)nagyon bedagadt végtagok(még az orrom és az arcom is)3 hét alatt +16 kilót híztam pedig nem ettem többet,nagyon szomlyas voltam(napi5-6l víz)és amikor már a fehérje is megjelent a vizeletemben azonnal beküldtek a kórházba!ott még 4 napig húzták,de aztán sűrősségi császár lett mert elkezdett leállni a májam és a vesém!ekkor mér annyira meg volt dagadva a lábam hogy lilás fekete volt és szétrepedt a bőr a lábfejemen!nem kívánom senkinek!de szerencsére egy gyönyörű egészséges babám született!
2010. szept. 29. 15:59
 3/3 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és ledves utolsó nagyon sajnálom ami veled történt, de ezek szerint már minden rendben.

Csak azért kérdeztem , mert a vizeletemben (védőnőnél, nem labo) volt egy kis fehérje, és az elmúlt hónaban híztam 3-4 kg ot , és azt mondták hogy figyelni kell nehogy mérgezés legyen. Vizesedésem nincs, és a vérnyomásom is 115/80(bár nekem ált (90/70). Délután mente a védőnőhoz, és előtte nem tudtam megmosakodni, én inkább ezért hüvelyfolyásra gondolnék, vagy egy kis felfázásra, de azért szeretném kizárni hogy nincs nagy baj.

Köszönöm , és várok még válaszokat

2010. szept. 29. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!