Hogyan kell elképzelni a toxémiás vizsgálatot? Miből áll?
A tüneteket tudom , hogy figyelik: magas vérnyomás, fehérje a vizeletben, hirtelen súlygyarapodás..., de honnan tudható hogy ténleg magzati mérgezés áll fent, vagy csak éppen kevesebbet ittam, vagy felfáztam, vagy olyan ételt ettem ami fűszeres.
Ez egy vérvétel vagy miről szól.
Köszönöm a segítséget
31 km
Így van,vérvételből egyértelmű:-)
Nekem is volt rá gyanu de nem igazolta a toxémiát.
nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és ledves utolsó nagyon sajnálom ami veled történt, de ezek szerint már minden rendben.
Csak azért kérdeztem , mert a vizeletemben (védőnőnél, nem labo) volt egy kis fehérje, és az elmúlt hónaban híztam 3-4 kg ot , és azt mondták hogy figyelni kell nehogy mérgezés legyen. Vizesedésem nincs, és a vérnyomásom is 115/80(bár nekem ált (90/70). Délután mente a védőnőhoz, és előtte nem tudtam megmosakodni, én inkább ezért hüvelyfolyásra gondolnék, vagy egy kis felfázásra, de azért szeretném kizárni hogy nincs nagy baj.
Köszönöm , és várok még válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!