Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan szólítsak le egy lányt...

Hogyan szólítsak le egy lányt egy ilyen szituációban?

Figyelt kérdés

Gondolom unjátok már a kérdést, de adott egy szituáció. Ülök egy padon a folyosón az iskolában, ott ül egyedül egy lány néhány méterre tőlem. Még nem láttuk egymást. Most akkor itt hogy megy? Szimplán, Szia, hogy hívnak vagy mi?

16/f

2011. szept. 5. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Szia! Béla vagyok. Még nem láttalak. Most jöttél a suliba? Na és milyenek az első benyomások?

Ha nem most jött: jé, hogy-hogy még nem találkoztunk? Melyik osztályba jársz?

2011. szept. 5. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

szia tudod mennyit nyom egy jegesmedve?

nem mennyit?!

pont annyit hogy megtörje jeget :D

jó ezt inkább ne ez rohadtszar

2011. szept. 5. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
ez k.rvajó utolsó :D
2011. szept. 5. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Szia! Kire vársz? Én - ra. Hányadikos vagy? Jársz sportolni? Nem baj hogy ide ültem, beszélgessünk már kicsit hogy teljen az idő.
2011. szept. 5. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

vagy azt hogy szia bekéne antal vagyok de neked csak bekéne tóni :D vagy kérdezd meg hogy teveszőrből van e pulcsija mert megismered a púpokról :D

vagy azt hogy de de szép vagy eszti

jaaaj de én nem is vagyok eszti

tudom de szép sem :D

jujj de szánalmasan rossz dumáim vannak :$

2011. szept. 5. 22:00
 6/6 anonim ***** válasza:

szia hogy hívnak, hányadikos vagy, hogyhogy még nem láttalak? *elmondja* na aha az tök jó én pedig... elmondod..

esetleg ha látsz nála könyvet akkor mondd hogy d ejó ezt olvastam (de csak ha tényleg olvastad) vagy ha tankönyvek vannak nála akkor kérdezd hogy: uuh bioszod lesz? én ki nem állhatom a tanárt..te hogy vagy vele? emlékszem, mikor egyszer az órán azt mondta hogy ....... muhahahahhaaaa..

aztán köszönj el, stb. ne lógj rajta. próbálj pont akkor sorba állni a kajánál mikor ő, de véletlennek tűnjön.. folyamatosan beszélgessetek..aztán lehet hogy majd ő is keresni fogja a társaágodat. a beszélgetésekből mindig adódik valami.. +majd kölcsönadom azt a cd-t, majd odaadom azt a filmet, megmutatom azt a füzetet"... így már külön találkozót kell szervezni...;)

de ne lógj rajta nap mint nap, minden szünetben!

2011. szept. 6. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!