Már minden szituációban dagad a bokám (mindegy, hogy ülök, állok, felrakom stb. Lehet attól, hogy a hátamon alszom?
Érdekes módon az egyik (jobb) jobban dagad, mint a másik. Ha tényleg a háton alvástól van, milyen módszert tudtok javasolni, hogy rákényszerítsem magam az oldalt alvásra?
Egyéb jó tanács a bokadagadásra? 17 hetes km
Beszélj a dokival, sajna néha nem csupán a terehsségi vizesedés az oka a dagadásnak-meg szeritnem ahhoz még elég korán is vagy.
A háton alvás viszont bizonyítottan nem egészséges. A baba elnyomja a méhlepényt, és az ereket, így nem jut elég tápanyaghoz. Jobb lenne, ha oldalt aludnál.
A háton alvástól nem lehet, viszont az tényleg nem szabad terhesen, ahogy az első válaszoló is írta már.
Próbáld meg hideg vízzel zuhanyoztatni meg vadgesztenye kivonatos krémmel kenegetni, hogy javuljon a vérkeringés.
Sajna nekem is ez a problémám, de teljesen nem múlik el semmitől...
Köszi a válaszokat, megpróbálok hideg vizes borogatást rárakni.
A háton alváshoz szoktam hozzá, sajnos hiába nem akarok, akkor is a hátamra fordulok éjszaka.
valami jó trükk, hogy ne tudjak elfordulni?
szia
szerintem is elég korán van a dagadás nálad...
a természetes vizhajtást ajánlom:sok alma,petrezselyem,zeller!vagy a homeopátiás bogyók
az oldalt fekvéshez meg azt tudom ajánlai,h támaszd ki magad!Fordulj v.melyik oldaladra és tegyél egy nagytakarót összehajtva a hátad mögé,igy talán az visszafog a hátrafordulásban!Lehet,h fel is kellsz rá majd,igy könnyebb lesz nem arra fordulni,hanem mondjuk a másikoldaladra
remélem segitettem,36hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!