Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Butaság lenne megszülni, ebbe...

Butaság lenne megszülni, ebbe a helyzetben a babánkat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy hatalmas kérdésem lenne. Párom túl van két házasságon és én is voltam már férjnél egyszer.

Neki az első házasságából van egy fia. (De őt nem is igazán láthatja mert az anyjával az ország másik végébe élnek, a fiú pedig kijelentette, hogy neki nem az apja.)

A második házasságából született 3 lány.

Azután ismerkedtünk meg, hogy neki véget ért a második feleségével a kapcsolata.

Mi csak élettársak vagyunk.

Nekem is van két csodás gyermekem, akik szintén tanulnak.

Most teherbe este, és több ok miatt is félek a babát megszülni:

1.) Tudom, hogy ő már nem akar több gyereket.

2.) Azt mondtam neki, hogy szedem a gyógyszert, de valójában már 1 éve letettem, az orvos tanácsára hagytam abba, de méhen belüli eszközök nálam nem alkalmazhatóak. Nem szeretném emiatt elveszíteni, de félek ha nem mondom el, csak elegyek abortuszra és kiderül az mégnagyobb galiba lesz.

Neki ez már az 5. gyermeke lenne, és 37 éves, nekem a harmadik 34 évesen. Tanácstalan vagyok, a szülők sem biztos, hogy örülnének neki.

Mit tennétek a helyemben?

2011. máj. 1. 00:02
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
100%
a 15:24-es minden szavával egyetértek
2011. máj. 2. 18:32
 52/66 anonim ***** válasza:
82%

15:24-es vagyok...

És még én vagyok a bunkó...

Meg hogy más segíteni próbált? Mivel?

Segíteni?

Van, ahol kinyílik a bicska a zsebben. Ha nálad nem nyílt ki, el tudlak képzelni... Segítsetek egymáson...

Eszedbe ne jusson kinyomtatni, amit írtam, napról napra kevesebb fa van a Földön, és napról napra több hülyével találkozom. Áááá...

2011. máj. 3. 19:33
 53/66 anonim ***** válasza:
21%

Bunkóság ellen nincs gyógyszer..szerinted az a megoldás, hogy undorítóan reagálsz és beszélsz valakivel? Ez kérlek Téged minősít..

Hibázott a kérdező,nem is kicsit, de senki nem avatta szentté, még én sem.. de Ő normálisan kérte a segítségeteket.. A Te eszement stílusod attól, hogy mit gondolsz róla, Téged minősít.

A szegénységi bizonyítvány kiállítva...gratulálok hozzá. Majd ha Te is csinálsz egy butaságot életed során, ami ekkora súlyú lesz, jusson eszedbe, ha Veled is így fog valaki beszélni. Megérdemled majd. Remélem senki nem fog segíteni neked és magadra maradsz a gondjaiddal.

Normális hangnemben is lehet válaszolni egy normális segítséget és kérdést feltevőnek: ez az, ami Neked kérlek nem megy. Azt kérdezte mit tennénk ebben a helyzetben!!!! A gyerek már megfogant..azért osztani, mert megfogant már idióta dolog. A továbbiakra vonatkozólag kérte a tanácsot..de ehhez már ész kell ezt felfogni..

Ezennel befejezem ezt a témát.

Akárhogy is lesz, akárhogy is dönt a kérdező én minden jót kívánok Neki és remélem megoldódnak a gondjai. Viszlát.

2011. máj. 3. 19:53
 54/66 anonim ***** válasza:
86%

Gratulálok. Szóval meg kéne veregetnünk a kérdező vállát?

Azt várja,hogy megvédjük meg támogassuk? Azt várhatja.

Nyilván sajnálom,amiért ilyen helyzetbe került,de a butaságáért nem. Ezért kedves utolsó, senkire nem dobálhatod a követ.

Olyan férfival feküdt le,aki cseszik védekezni. Nem mondta el a párjának,hogy felhagyott a tablettával.

És akkor még én pátyolgassam?Mi ez,ha nem butaság és felelőtlenség? Mert ez színtisztán az. Mit várt? Védekezés nélkül az ember teherbe esik,ennyi! Erről van szó,aki ilyesmi miatt el tud siklani,az nemhogy felelőtlen,de ostoba is,már elnézést.Nincs óvszer? Nincs szex.Ezt még én is így csinálom,pedig "alig" vagyok 24. Nálam szóba se jöhet olyan férfi,aki arra nem képes,hogy óvszert húzzon. Ha valaki nem szedhet fogamzásgátlót,vannak más megoldások, de itt egyedül az óvszernek lenne elég sok értelme. Aki erre nem gondol,az ostoba,kész.És ez nem ítélkezés: ez tény.

Kedves kérdező. Azért a kisbabáért,aki a pocakodban növekszik,egyedül Te felelsz.Azon már kár agyalni,hogy mi lett volna,ha van annyi eszed,hogy elmond a párodnak. Ez a baba nem tehet róla,hogy úton van. Az abortusz ellen vagyok, de ez a döntés csak rajtad áll. Van még gyermeked,akiknek kell az anyjuk, úgyhogy erre is gondolj. És mindenképpen köttesd el magad,ha a párod már annyira barom,hogy lusta gumit húzni.

2011. máj. 3. 20:36
 55/66 anonim ***** válasza:
49%

Egyszerűen nem hiszem el, hogy senki nem tud olvasni!!! Nem mondtam, hogy veregessed meg a vállát!!! Azt sem mondtam, hogy pátyolgassátok. TANÁCSOT KÉRT A SZERENCSÉTLEN, NEM CSESZEGETÉST!!!! Ennyi értetlen embert.. atyaisten, hova tévedtem én..

Feladom. Jobban érzitek magatokat attól, hogy folyamatosan ócsároljátok?? Úristen.. Ti még életetekben nem hibáztatok??? Ennyi szent embert hibázás nélkül én még életemben nem láttam egy rakáson!!!!!! Kár, hogy nem vagytok túl sokan..akkor jobb lenne Magyarországon élni...(?)

2011. máj. 3. 20:46
 56/66 anonim ***** válasza:
71%

Nem ócsároltam, úgy látom olvasni Te nem tudsz.

De igen,mindenki hibázott.De ez nem hiba.Ez ostobaság. És ezzel tényleg nem bántani akarom őt. De ő kért véleményt,mi elmondjuk. Ne álszenteskedj,felesleges. Nem a te dolgod itt bárkit helyre rakni. Véleményt mondunk. Ennyi.

2011. máj. 3. 20:54
 57/66 anonim ***** válasza:

"Gratulálok. Szóval meg kéne veregetnünk a kérdező vállát?"

Megoldás ötletet várt a kérdésére, ahogy az elsők adtak is...nem pedig pl. a fentit, amit írtál.

Nem rakok helyre senkit, mindössze ÉN IS elmondom a véleményemet..ennyi.

A magyar mentalitás csak abból áll, hogy leugatjuk a fejét annak, aki elkövet valamit, de az, hogy a helyzet megváltozzék, akkor mindenki felteszi a kezét.

Felhívom utoljára a figyelmet, hogy a gyerek MÁR megfogant. Tehát nem azzal kéne foglalkozni, hogy mit hogy csinált, hanem azzal, hogy mi a további megoldás.

Rohadt nagy segítség az, hogy mást sem olvas, mint hogy hülye, buta, ostoba volt. Hát, nagyon segítőkész a magyar ember, bebizonyítja magáról napról napra. Véleményt lehet mondani, de szerintem bőven elég egyszer, főleg úgy, hogy erre már akkor rájött, amikor megtudta, hogy terhes. Épp elég nagy pofon ez szerintem, nem kéne még a földbe döngölni, de ebben élen jár a magyar. Ha beteg fetreng a földön azt hiszik, részeg.. ha elesel valahol, azt hiszik részeg vagy, fel nem segítenének (tisztelet a kivételnek, ami oltárira ritka, de velem megesett, amikor elestem a járdán és egy RÉSZEG EMBER, aki biciklijét tolta rohant oda állapotához képest és felsegített). Sajnos nem az én esetem a magyar mentalitás. Csak rossz lehet. Na ezért tart itt ez az ország..mert ilyen emberek lakják. Rúgjunk a földön fetrengőbe, neki már amúgy is mindegy...!! Na, én ehhez gratulálok. Én meg erre mondom azt, hogy felháborító...

Tény, hogy butaságot csinált, de már nem tudja visszacsinálni, EZ VAN.

2011. máj. 3. 21:10
 58/66 anonim ***** válasza:

"...de ehhez már ész kell ezt felfogni.."

A stílusod magáért beszél... te is pont olyan vagy, mint a kérdező:

"...ebbe a helyzetben..."

Nekünk nincs is közös témánk...

2011. máj. 4. 08:52
 59/66 anonim ***** válasza:
82%

Kedves 21:10-es válaszoló,én nem tudom,neked miféle problémáid lehetnek a szociális életeddel,de hogy nem vagy képes felfogni dolgokat,az tény.

Mit piszkálsz másokat? Mégis ki vagy te,hogy jössz ahhoz,hogy itt osztogasd az észt? És gondolod,a kérdező elolvassa,amiket írtunk? Nyilván nem,hiszen ha így lenne,reagált volna.

Van,aki leírja,hogy mit kéne tennie.Van,aki leírja,hogy buta volt,hogy ilyesmit eltitkolt a férjétől,tök felesleges idézgetned,mert el tudjuk olvasni mi is. Gondolod,hogy érdekel minket innentől az egész? Nem.

Kicsit vegyél vissza az arcodból meg a magyar mentalitás dumádból. Érdemes körbenézned itt az oldalon,akár más topicokban is,mert ebben a kérdésben,és a többiben OTT VAN a magyar mentalitás. Természetesen ezt mindenféle általánosítás nélkül mondom.

Egyébként meg dühönghetsz bátran,mert nagyon szórakoztató,csak annyira beoffoltad a topicot,hogy már senkinek nincs kedve válaszolni,mert ahogy elküldünk egy kommentet,jössz az álszent dumáddal.

Ennyi.

2011. máj. 4. 10:31
 60/66 anonim ***** válasza:
26%

A 20:46-tal, és az utolsóval értek egyet.

Egyesek tényleg arra használják a fórumot, hogy másokon kiélljék kisebbségi érzésből fakadó agressziójukat.

Kedves normális hozzászólók, szerintetek ennek a "megfontolt" embernek az életben is ekkora vászna van?Nem hinném!Nem is bunkó,inkább szánalmas, hogy itt éli ki magát, és sajnos ezután is itt fogja.

Én az vagyok, akinek azt üzenték, ez nem szociális, hanem mentális probléma.Szerintem pedig ha nem ilyen helyzetben lenne a kérdező, fel sem merülne benne a kérdés, elvetesse-e a gyermeket.Kommentet nyilván azért nem ír, mert a szidalmazásokra csak mentegetőzni lehetne.

Jó ötlet a családsegítőt felkeresni, vagy egy alapítványt, ahol szakemberek adnak neki tanácsot.

Ha a kérdező mégis elolvasná ezeket a sorokat, akkor üzenem, hogy tartson ki, bárhogy is dönt, de legyen bátrabb egy picikét a párkapcsolatában.

2011. máj. 4. 14:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!