Terhesseg+ekcema. Ha van valaki ilyen helyzetben, mit hasznal?
Testápolóként gyógyszertári cremor aquosus-t (ez is hűtős, mint a szteroidos kevert kencék), fürdéshez kecsketej vagy olivaolaj natúr szappan, a viszketés ellen esetleg Halicar kenőcsöt tudsz használni.
Én három várandósságot csináltam végig szteroidos kence nélkül, bár nekem enyhe már csak az ekcémám, de így sokszor a falra tudtam volna mászni tőle. Neked sok helyen van? A legegyszerűbb, ha elmész bőrgyógyászhoz, és megkérdezed tőle, mivel kenheted, ha ennyire súlyos. Ráadásul a szoptatás miatt a szülés után is sokáig nem kenheted majd magadat szteroiddal.
ha az ekcemad=atopias dermatitis, koromvirag kenocsot semmikepp ne hasznalj ra. kis felulelten, nem tul gyakran rakhatsz ra sztaroidos kremet, ha mar nagyon durva a helyzet, foleg a 3. trimeszterben, akkor mar nem okoz nagy gondot. addig a La Roche Posay Lipikar termekcsaladja ajanlott, az csokkenti a viszketest es jol hidratal. Vichy termeket keruld, ert sokakat csip.
egy allergologus anyuka
egy allergologus anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!