Hogy vagytok 36-37 hetes kismamák? Mindennel elkészültetek? Hol fogtok szülni?
Szia!
Gratulálok!
A mi kislányunk is megszületett 37+3 hétre, március 2.-án!!
56 cm és 3 kg lett a drága.
Hogy vagytok? Nektek nem hasfájós a babátok?
mi kissé el vagyunk már fáradva, de jól :)
Gratulálok:)
Nálunk az a fő gond, hogy éjjel van fent és akkor fáj a hasa is. A nappalokat szinte mindig átalussza, de nappalra ott a 26 hónapos kisfiam, szóval elég fáradt vagyok.
A hasfájására úgy tűnik jó hatással van az, hogy felemelem a lábait, úgy, mintha a pelenkát tenném alá, ilyenkor mindig pukizik vagy kakil. Próbálom tornáztatni és így elég sok gáz távozik. Tejet, tejterméket már alig eszem, így, mintha jobb lenne a helyzet.
Igen, én is kiiktattam a tejet, remélem az segíteni fog, mert ő is éjjel ébren van és fáj a hasa, bár nekem annyival könnyebb, hogy nappal tudok pár órát aludni.
Veletek alszik a pici?
Tudod nekünk első baba, és van pár dolog amiben néha tanácstalanok vagyunk.
Szerinted mikor érdemes éjszakára a saját ágyába, saját szobába tenni?
Háááát, nem én vagyok a legmegfelelőbb szerintem, akitől ezt kérdezed:))))
A 2 éves kisfiúnk kezdettől fogva velünk alszik, most apával kettesben.
Én a babaszobában, ahol van kiságy és egy nagyágy. Kislányunk velem alszik a nagyágyban, pedig nagyon nem akartam. De így kevesebbszer sír és egyből tudom szoptatni is. Tudom, hogy nem helyes ez így, de én gyenge vagyok ahhoz, hogy a kiságyába visítson, ki tudja meddig.
Azért jó lenne, ha a kiságyában is ellene, de egyenlőre egész nap a közelemben, mellettem, rajtam szeret lenni, dehát 9 hónapig együtt voltunk:)
Látod, nem helyes, amit csinálunk, még a 2. babánál is beleeshet ebbe az ember.
Szia!
Ő is velem alszik, csak napközben altatom a kiságyban, hogy hátha szokja ezzel is.
Majd átszoktatjuk a kiságyba, de nekem sincs szívem egyenlőre otthagyni sírni.
Amúgy is fáj a pocakja, és így végképp nem szívesen hagyom egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!