Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vagytok 36-37 hetes...

Hogy vagytok 36-37 hetes kismamák? Mindennel elkészültetek? Hol fogtok szülni?

Figyelt kérdés
Én már nagyon nehezen bírom, annyira fáj a medencém, a forgóim, a szeméremcsontom, menni és aludni is alig tudok. hogy bírom ki még ezt a 3 és fél hetet? :) 36+4 hetesek vagyunk
2011. febr. 23. 09:50
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Jé, bár azt mondja a dokim, hogy teljesen okés minden, a mérete is, meg gondolom tévedhetnek is.

jaj már nagyon szenvedek :) Nem is gondolná az ember, hogy ilyen kellemetlen tud lenni az utolsó pár hét.

nekem még teljesen zárt a méhszáj.

2011. febr. 23. 12:07
 12/25 anonim ***** válasza:
én pont ma vagyok 36 hetes, azért orvoshoz is ma megyek, nem tudom most mekkora lehet. én is titkon kislányt szerettem volna, de kiderült , hogy kisfiú és most már el se tudom képzelni, hogy lány legyen. felkészültem arra, hogy fiús anyuka leszek, talán ha kiderülne, hogy kislány, lehet, hogy csalódott is lennék. tényleg igaz az, hogy mindegy milyen nemű csak egészséges legyen.
2011. febr. 23. 12:12
 13/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Holnap leszünk 36 hetesek. 1 bőröndöt már bepakoltam a másikra ma vagy holnap kerül sor.

Én ágynyugalomra vagyok ítélve a dokim azt mondta, hogy ha nem érzem jól magam menjünk rögtön, de még szeretnék itthon lenni jövőhéten is.

Ti mennyit keményedtek? Az éjszakáitok milyenek? Mennyi keményedés ilyenkor az elfogadott, mennyi időközönként?

István kórházban szülök. Jön oda más is?

2011. febr. 23. 13:24
 14/25 A kérdező kommentje:

nekem egyáltalán nincsenek keményedéseim, csak a csontjaim fájnak medencetájékon,de nagyon, és nem is tudok emiatt aludni.

Pedig már nagyon mennék!!!

2011. febr. 23. 13:51
 15/25 anonim ***** válasza:
13.24-es vagyok. Nekem már nem fájnak a csontjaim, de az elmúlt 2 napban sokat keményedtem.
2011. febr. 23. 15:10
 16/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én még csak 32 hetes vagyok de szoritok mindegyikőtöknek hogy könnyű gyors és problémamentes szülésetek legyen!:)

2011. febr. 25. 12:04
 17/25 anonim ***** válasza:
sziasztok!Én 36+1 hetes vagyok.nekem holnap irány a kórház.ma kellett volna de mondtam hogy 3 gyereket pikk pakk itthon hagyni nem tudok.magam alatt vagyok...a gyerekek miatt is meg a bébi miatt is aggódom.pyelon tágulata van és egyre nagyobb,így azt mondták hogy lehet hogy jobb lenne ha megszületne már...majd eldöntik hogy mi legyen.a súlya és a méretei elvileg megengednék hogy kibújjon.3300g-ra saccolták.a méretei alapján pedig 38 hetesnek felel meg.majd kiderül mi lesz.gondolom hogy hétfőig semmi sem fog történni,nem is értem miért kell már holnap befeküdnöm,miért nem ért rá hétfőn...nah,mindegy ,ez van.mindenkinek boldog babavárást és kitartást már nincs sok hátra!
2011. febr. 25. 13:55
 18/25 A kérdező kommentje:

Minden jót kedves utolsó! Gyors és könnyű szülést!

Én is , de mennék már! :)

2011. febr. 25. 14:17
 19/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én hétfőn töltöm a 36. hetet és a Bajcsyban fogok szülni. Magamnak még abszolut semmit nem készítettem össze, valahogy nem fogom fel, mennyire közel az idő :-)

(Meg bennem van, hogy nem szülhetek még, mert a Páromnak haza kell érkeznie, külföldön dolgozik ...)

A Baba nemét nem tudjuk, meglepetésnek tartogatjuk magunknak is. Az Ő ruháit ma kezdtem el kimosni és kivasalni, lassan beszerzek egy adag pelenkát, cumisüveg, stb. megvan. Én végig hányingeres vagyok, úgyhogy számomra a többi "kellemetlenség" fel sem tűnik, néha görcsöl a vádlim, de nem zavar, imádom a terhességet, hiányozni fog ... A hasam a kezdetektől (14. hét) sokat kemyényedik, most már ez sem aggaszt.

Én nem várom a végét, annyira szeretem, hogy folyamatosan itt van velem a Babám, olyan jó mindig érezni ... Ennyire közel sosem leszünk egymáshoz ... Persze várom is, hogy találkozzunk, sokat vártam Rá.

Mindenkinek kellemes időszakot kívánok a hátralévő hetekre, kitartás!

2011. febr. 25. 20:53
 20/25 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, hogy vagy?

Én vagyok a "költözős", akkor 37+3 napos. Én febr. 24-én megszültem a kislányomat, azaz a kérdésedet követő napon.

4250gr-al, 52cm-el, természetesen, fájdalomcsillapítás nélkül.

Ti hogy vagytok?

2011. márc. 14. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!